">

Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias

/
12 Comments

Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias


Macam mane nak join...senang je...just follow instruction di bawah :)

1. Buat entri bertajuk "Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias"

2. Copy n Pastekan Banner/Gambar yang kat atas tu dan link kan ke entry ni (kalau susah nak copy....drag je banner/gambar kat atas tu masuk terus dalam compose entry korang)

3. Follow Blog  AziziElias dan masukkan dalam bloglist untuk update info pasal giveaway ni nanti (",)

4.  Like Fan Page NOWSEEHEART

5. Follow Instagram 

6. Follow Twitter




Image and video hosting by TinyPic


You may also like

12 comments:

  1. wah..artis pun guna mediumn blog untuk tujuan promotion

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih Sbb sudi joen:) good luck ye !!!

    ReplyDelete
  3. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini. Salam Ramadhan Kareem :)

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...Mohon semak senarai penyertaan kat sini ye :)

    http://azizielias.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-nowseeheart.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete