Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias

Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias


Macam mane nak join...senang je...just follow instruction di bawah :)

1. Buat entri bertajuk "Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias"

2. Copy n Pastekan Banner/Gambar yang kat atas tu dan link kan ke entry ni (kalau susah nak copy....drag je banner/gambar kat atas tu masuk terus dalam compose entry korang)

3. Follow Blog  AziziElias dan masukkan dalam bloglist untuk update info pasal giveaway ni nanti (",)

4.  Like Fan Page NOWSEEHEART

5. Follow Instagram 

6. Follow Twitter




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias"

wah..artis pun guna mediumn blog untuk tujuan promotion

Terima Kasih Sbb sudi joen:) good luck ye !!!

salam..singgah cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

Singgah sini. Salam Ramadhan Kareem :)

http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

Assalamualaikum...Mohon semak senarai penyertaan kat sini ye :)

http://azizielias.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-nowseeheart.html

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF