Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias





Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias


Macam mane nak join...senang je...just follow instruction di bawah :)

1. Buat entri bertajuk "Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias"

2. Copy n Pastekan Banner/Gambar yang kat atas tu dan link kan ke entry ni (kalau susah nak copy....drag je banner/gambar kat atas tu masuk terus dalam compose entry korang)

3. Follow Blog  AziziElias dan masukkan dalam bloglist untuk update info pasal giveaway ni nanti (",)

4.  Like Fan Page NOWSEEHEART

5. Follow Instagram 

6. Follow Twitter




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

12 comments

Write comments
Fendi Rocka
AUTHOR
11 June 2015 at 11:17 delete

wah..artis pun guna mediumn blog untuk tujuan promotion

Reply
avatar
Azizi Elias
AUTHOR
11 June 2015 at 15:36 delete

Terima Kasih Sbb sudi joen:) good luck ye !!!

Reply
avatar
farisya
AUTHOR
12 June 2015 at 13:34 delete

waahhh...nowseeheart!!

Reply
avatar
18 June 2015 at 14:15 delete

salam..singgah cn good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

Reply
avatar
20 June 2015 at 22:50 delete

Singgah sini. Salam Ramadhan Kareem :)

http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-nowseeheart-katakan-by.html

Reply
avatar
Azizi Elias
AUTHOR
28 June 2015 at 10:34 delete

Assalamualaikum...Mohon semak senarai penyertaan kat sini ye :)

Senarai Peserta Giveaway NOWSEEHEART - KATAKAN by AziziElias

Reply
avatar
Azizi Elias
AUTHOR
28 June 2015 at 10:35 delete

Assalamualaikum...Mohon semak senarai penyertaan kat sini ye :)

http://azizielias.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-nowseeheart.html

Reply
avatar
29 June 2015 at 13:40 delete

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.