GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100





GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 : Hari Raya Aidil Fitri bakal menjelma tidak lama lagi. Mari kita sertai segmen GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 anjuran Exchange Feed Group.

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015

Apa kata EFG


Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015


Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini. GIVEAWAY EFG MEGA RAYA

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO

RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang

RM100 x 1 pemenang

RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015


GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015



Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official
K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB
Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100


di sponsor oleh

Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK


Bersama-sama kita sertai segmen GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 yang berbaloi-baloi ini!!!!



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

28 comments

Write comments
10 June 2015 at 17:14 delete

mana blog yg POWER SEO?? blog yg ni ka?, jeles la...tapi pcl harap Arz salah seorang pemenang SEO GA efg Mega Raya .. good luck n Syabas EFG.

Reply
avatar
10 June 2015 at 17:16 delete

sorry ewan..pcl salah orang lagi.. kembaq rupanya huhu !! :P

Reply
avatar
10 June 2015 at 17:22 delete

hehehe.....pvl mesti selalu mengkonpiuskan kami

Reply
avatar
10 June 2015 at 19:10 delete

pcl...awat yg doakan arz...
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

good luck

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
11 June 2015 at 09:28 delete

cik akak singgah.....semoga berjaya

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
confdeb
AUTHOR
11 June 2015 at 10:54 delete

done...

jemput singgah sini..:)

http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
12 June 2015 at 11:03 delete

Done Follow you 118

http://www.djmgroup.com.my/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
siti mdish
AUTHOR
12 June 2015 at 12:52 delete

Singgah dr segmen yg sama.done follow.good luck!!

http://ctiezmdish.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
12 June 2015 at 15:26 delete

Good Luck.. Ira join jugak :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
13 June 2015 at 00:12 delete

SALAM DARI EFG007 ..KAK LYA SINGGAH SINI DARI GA YANG SAMA...ALL THE BEST & GOOD LUCK EWAN

Reply
avatar
sha dhira
AUTHOR
14 June 2015 at 13:39 delete

shad singgah follow blog sponsor,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
15 June 2015 at 16:44 delete

SF singgah. Semoga berjaya dalam GA ni ;)
http://www.syahidahfadilah.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
15 June 2015 at 20:40 delete

semoga berjaya dari EFG017 ;)

Reply
avatar
Una Lily
AUTHOR
16 June 2015 at 16:20 delete

Good luck!
http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
21 June 2015 at 12:27 delete

Dari Ahli EFG 21. assalamualaikum terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015.Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang .
Done follow :)

Reply
avatar
21 June 2015 at 14:03 delete

Salam Ramadhan Kareem . Saya kunjung dari GA yang superb ohsem ni ^^

http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
Dik bee
AUTHOR
22 June 2015 at 14:08 delete

good luck... singgah sini dari segmen yang sama

http://www.dikbee.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
25 June 2015 at 09:26 delete

dah 2 kali jumpa wayne..cuma kembar sorang lg belum...nnti kita arrange kat mamak !

ok good luck !

#EFG006

Reply
avatar
25 June 2015 at 09:27 delete

hahaaa...tidak lagi selepas ni. #salahorang

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
25 June 2015 at 16:46 delete

Jangan salah orang lagi pehni PCL. Nanti betul2 dia menang, nangis tak berlagu kami T_T

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
25 June 2015 at 16:47 delete

EFG013 singgah sini. Selamat berbuka!

Reply
avatar
emma diana
AUTHOR
26 June 2015 at 15:07 delete

Assalamualaikum , Salam Ramadhan , saya singgah sini ya .

Good luck , kunjungan dari GA yang sama :) jemput singgah ..

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
iuzira
AUTHOR
27 June 2015 at 13:31 delete

singgah sini

http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
2 July 2015 at 23:02 delete

kembar janggut ciput..hehe

Reply
avatar
3 July 2015 at 15:53 delete

datang join Giveaway EFG

Reply
avatar
irra yyan
AUTHOR
6 July 2015 at 21:28 delete

jom menang duit raya :)

Reply
avatar
Cik Adda
AUTHOR
9 July 2015 at 22:11 delete

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Salam Ramadhan :)

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 (9 Julai 2015)

GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU

Reply
avatar
Qaseh Vee
AUTHOR
10 July 2015 at 16:50 delete

singgah sini dr giveaway yg sama ... semoga berjaya .

http://harumankasehvee.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.