Food Tasting Sempena Ramadhan di Bangi Golf Resort





Food Tasting Sempena Ramadhan di Bangi Golf Resort

Pada 23 Mei yang lepas (dan terlepas banyak hari dah ni), Abe We dapat lah invitation ke Food Tasting Sempena Ramadhan Buffet di Bangi Golf Resort.



Dalam 10 minit je dari Putrajaya. Bukan jauh pun kan. Nak cerita tentang makanan dia? Tip top! Ada kambing golek! Tengok lah apa dah jadi dengan kambing golek ni.


Tinggal rangka sahaja. Memang terbaik. Dan apa yang lebih menarik lagi, ini adalah kali pertama Abe We berjumpa dengan +irra yyan +Nazlee Ismail PCL +Muhammad Faizal dan juga +shamiera osment. Selain itu Abe We terjumpa dan menjumpai juga +Amanda Suria . Tapi di sebabkan mikro organisme kurang kepastian yang menebal, hajat menegur +Amanda Suria terbantut. Sebab takut salah orang....kikiki........ Sorry lah Kak +Amanda Suria. Saya ni pemalu....muehehehe.... Selain itu ada juga +yanie yusuf  dan juga +Azlinda Azman pun Abe We masih belum sempat mengenali mereka... Sorry semua.....


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
Eny Abdullah
AUTHOR
2 June 2015 at 12:17 delete

hahahahah malu nak tegur kak SA, salahkan micro organisme yg tak bersalah lak hahahhaha

Reply
avatar
Reena Sidek
AUTHOR
2 June 2015 at 14:08 delete

heheh sedapnya kambing tu sampai tinggal tulang je

Reply
avatar
2 June 2015 at 14:22 delete

hehehe.....sy kn pemalu orgnya

Reply
avatar
2 June 2015 at 14:22 delete

bak kata chef tu, memang sedap. tu yg tggl tulang

Reply
avatar
safurara
AUTHOR
2 June 2015 at 16:55 delete

sampai harini still jeles!

Reply
avatar
2 June 2015 at 17:27 delete

kikikiiii...sabar ra. banyak order tu....next time nnt join ye

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
2 June 2015 at 18:20 delete

dah tinggal rangka je ewan upload huhu..suka tengok Danish dan Adam dalam pic tu, wah dengan puan pengetua dikelilingi jejaka kacak EFG :)

Reply
avatar
khaty aiman
AUTHOR
3 June 2015 at 10:15 delete

mesti ewan touch up dulu rangka tue sebelum ambik gambaq..nampak teratur..ngeee

Reply
avatar
15 June 2015 at 21:03 delete

bestnyer dapat jumpa efgiers ;)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.