Food Tasting Sempena Ramadhan di Bangi Golf Resort

Food Tasting Sempena Ramadhan di Bangi Golf Resort

Food Tasting Sempena Ramadhan di Bangi Golf Resort

Pada 23 Mei yang lepas (dan terlepas banyak hari dah ni), Abe We dapat lah invitation ke Food Tasting Sempena Ramadhan Buffet di Bangi Golf Resort.



Dalam 10 minit je dari Putrajaya. Bukan jauh pun kan. Nak cerita tentang makanan dia? Tip top! Ada kambing golek! Tengok lah apa dah jadi dengan kambing golek ni.


Tinggal rangka sahaja. Memang terbaik. Dan apa yang lebih menarik lagi, ini adalah kali pertama Abe We berjumpa dengan +irra yyan +Nazlee Ismail PCL +Muhammad Faizal dan juga +shamiera osment. Selain itu Abe We terjumpa dan menjumpai juga +Amanda Suria . Tapi di sebabkan mikro organisme kurang kepastian yang menebal, hajat menegur +Amanda Suria terbantut. Sebab takut salah orang....kikiki........ Sorry lah Kak +Amanda Suria. Saya ni pemalu....muehehehe.... Selain itu ada juga +yanie yusuf  dan juga +Azlinda Azman pun Abe We masih belum sempat mengenali mereka... Sorry semua.....


Image and video hosting by TinyPic

9 comments

avatar

hahahahah malu nak tegur kak SA, salahkan micro organisme yg tak bersalah lak hahahhaha

Balas
avatar

heheh sedapnya kambing tu sampai tinggal tulang je

Balas
avatar

hehehe.....sy kn pemalu orgnya

Balas
avatar

bak kata chef tu, memang sedap. tu yg tggl tulang

Balas
avatar

sampai harini still jeles!

Balas
avatar

kikikiiii...sabar ra. banyak order tu....next time nnt join ye

Balas
avatar

dah tinggal rangka je ewan upload huhu..suka tengok Danish dan Adam dalam pic tu, wah dengan puan pengetua dikelilingi jejaka kacak EFG :)

Balas
avatar

mesti ewan touch up dulu rangka tue sebelum ambik gambaq..nampak teratur..ngeee

Balas
avatar

bestnyer dapat jumpa efgiers ;)

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.