First Giveaway By Cik Itah | ramaramapendek

First Giveaway By Cik Itah | ramaramapendek

First Giveaway By Cik Itah | ramaramapendek

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Abe We sertai 1st Giveaway dari ramaramapendek. Cik Itah ni adalah antara blogger yang terawal Abe We kenal. Tapi masa tu pakai blog lain lah. hehehe...

Jom sertai. Kita bagi support sikit.





Image and video hosting by TinyPic

7 comments

avatar

semoga berjaya abe we!

Balas
avatar

gus luck abe we.

Balas
avatar

All the best Abe We =)

Balas
avatar

Good Luck
singgah dari segmen yang sama

http://khudrihalim.blogspot.com/2015/06/first-giveaway-by-cik-itah.html

Balas
avatar

salam. terima kasih sudi join. all the best. mohon semak nombor penyertaan ya :)

Balas
avatar

selamat maju jaya ye..

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/first-giveaway-by-cik-itah.html

Balas
avatar

alaa dah tamat ke? baru nak join..huhu

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.