Demam Minions....

Demam Minions....

Minions Language

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bila sebut sahaja minions, rasanya ramai juga yang tahu. Memang kelakar watak ni. Cakap pun ada bahasa sendiri.

Dan kerana lagu Banana yang di mainkan sebelum bermulanya tayangan filem di pawagam, maka, makin popular lah watak minions ni.

Sampaikan Danish pun suka gak. "Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" kata dia kalau nampak gambar minions ni.



Pis yooooo...
Sebenarnya, ada isu sikitlah dengan pengeluar filem minions dan watak Stuart ni. Tapi kita lupakan seketika. Mari kita tengok bahasa Minions ni.






Image and video hosting by TinyPic

13 comments

avatar

hari-hari layan anak main game minions..hehe

Balas
avatar

Minion yang 2 mata tu ok, comey. Yang 1 mata tu, errr. Agenda apakah ini?

Balas
avatar

saya pun minat jugak ceta nie....tpi tak sempat nk pawagam...hurmmm

Balas
avatar

danish buat peace tu omeynya...

Balas
avatar

yui xpnh tgk cita ni..huhuhu

Balas
avatar

yui tgk lah. geram tgk minion ni. macam nk picit2 je

Balas
avatar

itu lah...agenda.......

Balas
avatar

macam papa dia..heeee

Balas
avatar

samalah kita. msh xde kesempatan. silap2 tgk online je

Balas
avatar

xpnh men game minion. yg lari2 tu ke?

Balas
avatar

xsempat lg nak tgk minion yg terbaru ni..

Balas
avatar

xsempat lg nak tgk minion yg terbaru ni..

Balas
avatar

comey sangat minion ni >_<

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.