Wajah gembira





Kanak-kanak riang


Rasa macam terlalu sibuk hari ni, Abe We upload video Danish je lah semalam main gelungsur. Dah lama janji dengan dia nak bawa pergi main kat playground, akhirnya dapat juga dia main. 

video


video

Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
Cikk Mimin
AUTHOR
14 May 2015 at 16:48 delete

alahaii, comelnyaa

Reply
avatar
Fendi Rocka
AUTHOR
14 May 2015 at 17:05 delete

tapi muka macma tak puas hati je

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
14 May 2015 at 20:49 delete

Betul FR mungkin ada janji yang belum ditunaikan lagi... Danish nak aiskrim tu

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
14 May 2015 at 20:50 delete

Kenapa danish pandang arah lain?

Reply
avatar
aswaleyla
AUTHOR
16 May 2015 at 17:28 delete

comel nye danish .

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.