Anak Papa dan Mama sudah 2 tahun

/
8 Comments

Danish dah 2 tahun!

Hari ni maka genaplah 2 tahun umur Muhammad Danish Harraz. Sudah semakin membesar bak juara anak Papa dengan Mama ni.


Dari 1.73kg sampailah 10.6 kg sekarang. Dari duduk incubator sampai sudah boleh berlari sekarang. Dari atok jaga sampai atok jaga sekarang. hehehe...

Masa memang cepat berlalu. Kalau boleh nak tengok je Danish jadi baby je. Tapi itu semua mustahil. Setiap yang kecil pasti akan besar. Banyak kenangan semasa kamu kecil. Dan perjalanan itu sungguh dan masih lagi jauh.

Selamat Hari Lahir yang ke-2 Danish
bila mau cakap da...asyik cakap jerman je


Semoga menjadi anak yang soleh. Amin.....




You may also like

8 comments:

  1. HAppy Birthday DANISH!! Moga menjaga anak yang soleh dan menyenangkan hati ibu bapa.....aminnn

    ReplyDelete
  2. happy birthday to Danish, be a vey good son ,membesar sebagai putera yang soleh dan kebanggaan papa mama.. :)

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Danish cayanggg..Anty Lya doakan Danish membesar sihat sempurna ..jd anak yg soleh ya sayang..Semoga Danish sntiasa dlm lindungan Allah SWT..Sansh Helwah Ya Danish ...Happy Birthday ..Mmuahhh jgn byk sgt ckp jerman nnt papa htr Danish kat anty Aisya kat Jetman sanaaa..

    ReplyDelete
  4. alahai muka macam cina.sepet2 gitu. happy birthday danish yang hensem seperti papanya *bodek. haha. may Allah bless you my dear danish ;)

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir Danish :) moga menjadi anak soleh..insyaAllah

    ReplyDelete
  6. Happy besday ewanto junior... so sweet good boy..

    ReplyDelete
  7. comelnyaaaaa. >.< selamat hari lahir :)

    ReplyDelete
  8. Semoga menjadi anak yang soleh penyejuk mata dan hati

    ReplyDelete