Anak Papa dan Mama sudah 2 tahun





Danish dah 2 tahun!

Hari ni maka genaplah 2 tahun umur Muhammad Danish Harraz. Sudah semakin membesar bak juara anak Papa dengan Mama ni.


Dari 1.73kg sampailah 10.6 kg sekarang. Dari duduk incubator sampai sudah boleh berlari sekarang. Dari atok jaga sampai atok jaga sekarang. hehehe...

Masa memang cepat berlalu. Kalau boleh nak tengok je Danish jadi baby je. Tapi itu semua mustahil. Setiap yang kecil pasti akan besar. Banyak kenangan semasa kamu kecil. Dan perjalanan itu sungguh dan masih lagi jauh.

Selamat Hari Lahir yang ke-2 Danish
bila mau cakap da...asyik cakap jerman je


Semoga menjadi anak yang soleh. Amin.....


Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
Mirabeads azi
AUTHOR
8 May 2015 at 16:02 delete

HAppy Birthday DANISH!! Moga menjaga anak yang soleh dan menyenangkan hati ibu bapa.....aminnn

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
8 May 2015 at 16:46 delete

happy birthday to Danish, be a vey good son ,membesar sebagai putera yang soleh dan kebanggaan papa mama.. :)

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
8 May 2015 at 18:12 delete

Happy Birthday Danish cayanggg..Anty Lya doakan Danish membesar sihat sempurna ..jd anak yg soleh ya sayang..Semoga Danish sntiasa dlm lindungan Allah SWT..Sansh Helwah Ya Danish ...Happy Birthday ..Mmuahhh jgn byk sgt ckp jerman nnt papa htr Danish kat anty Aisya kat Jetman sanaaa..

Reply
avatar
8 May 2015 at 21:02 delete

alahai muka macam cina.sepet2 gitu. happy birthday danish yang hensem seperti papanya *bodek. haha. may Allah bless you my dear danish ;)

Reply
avatar
9 May 2015 at 00:07 delete

selamat hari lahir Danish :) moga menjadi anak soleh..insyaAllah

Reply
avatar
9 May 2015 at 10:22 delete

Happy besday ewanto junior... so sweet good boy..

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
9 May 2015 at 12:28 delete

comelnyaaaaa. >.< selamat hari lahir :)

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
10 May 2015 at 01:55 delete

Semoga menjadi anak yang soleh penyejuk mata dan hati

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.