SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ





SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ


Catwalk_Next_Top_Model
Klik banner untuk sertai

Tujuan segmen ini:

Nak cari bloglist yang akan di letakkan di sidebar Papaglamz.com ni.

Nak cari blogger yang bertuah untuk Papaglamz review di dalam blog Papaglam.com ni.

Nak sediakan satu platform mudah buat blogger semua supaya mudah untuk Catwalk (Blogwalking) di Pentas Peragaan (blog) blogger-blogger yang lain.

Menambah follower yang sedia ada dan juga menambah traffik blog sesama blogger

Syarat-syarat

Mestilah mempunyai blog

Follow blog Papaglamz.com yang berwajah baru sekarang ni

Like FB page Papaglamz yang ada di sidebar sebelah kanan tu.

Follow instagram Papaglamz sekiranya ada.

Buat entri tajuk dia
SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ
dan letak banner di dalam entri serta backlink ke entri ini.

Letak link entri di dalam ruangan komen

Itu sahaja syaratnye. Mudah kan. Apa lagi jangan tunggu lama-lama. Jom create new entri, update entri tentang Segmen ni.
Previous
Next Post »

13 comments

Write comments
Papaglamz
AUTHOR
9 May 2015 at 00:27 delete

Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
9 May 2015 at 12:28 delete

selamat bersegmen :)

Reply
avatar
Saif HaQiem
AUTHOR
10 May 2015 at 23:41 delete

salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
done follow di sini...slmt berblogging
http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
Saif HaQiem
AUTHOR
10 May 2015 at 23:42 delete

salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
done follow di sini...slmt berblogging
http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
Princess Mimi
AUTHOR
15 May 2015 at 04:48 delete

catwalk di sini..dari segmen yg sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
fiqah hamed
AUTHOR
15 May 2015 at 15:07 delete

Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
Pha Is
AUTHOR
15 May 2015 at 23:31 delete

singgah catwalking sini... :)

www.budakpening.com

Reply
avatar
16 May 2015 at 03:18 delete

Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

Reply
avatar
kamil salleh
AUTHOR
18 May 2015 at 01:34 delete

Salam buat anda Wayne.... semoga anda sihat2 saje. Saya datang dari segmen yang samaSegmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz. Semoga berjaya...

Reply
avatar
sensasi2020
AUTHOR
18 May 2015 at 01:35 delete

Semoga berjaya buat anda ya...

Reply
avatar
19 May 2015 at 14:34 delete

Singgah dari segmen yang sama.

Jom catwalk ke blog saya pulak :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
Mad Parihh
AUTHOR
20 May 2015 at 14:50 delete

salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
23 May 2015 at 23:39 delete

singgah catwalk skit... hehehe :)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.