REVIEW PRODUK : SETIAP RUMAH PERLU ADA 1 PERIUK AJAIB GENERATION 2

Semua kena ada 1 Gadjet ini di rumah, 
Gadjet khas untuk kaum wanita & suri rumah...kaum lelaki juga boleh guna *tiada siapa yang terkecuali :)
Boleh dibuat hadiah dan digunakan untuk keperluan harian anda di rumah.

Memperkenalkan Gadjet Are IKAN 
"Periuk Ajaib Generation 2" Edaran Menang Glassware


Percuma dengan setiap pembelian
~Getah Gantian
~Rak Serbaguna
~Buku Resepi
~VCD


"Penutup Periuk boleh ditanggalkan"
Hanya periuk ajaib boleh dibuka dan dipisahkan. cara untuk memisahklannya semula ialah anda perlu sendengkan periuk ajaib




Saiz Periuk Ajaib Gen 2



Cara nak bersihkan Periuk Ajaib

Ayam masak berempah gambar sebelum



Ayam masak berempah gambar selepas


Aksesori Periuk Ajaib


Set 5 beradik
~ Pemangang Ajaib
~ Periuk Ajaib
~ Periuk Goreng Ajaib
~ Periuk kukus Ajaib
~ Walfle Ajaib
~ Pizza Ajaib (Terbaharu)




JIKA BERMINAT : boleh whatsapp kepada: 0136908331~Bonde

Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "REVIEW PRODUK : SETIAP RUMAH PERLU ADA 1 PERIUK AJAIB GENERATION 2"

Mak Sha siap masak kek dalam periuk ajaib ni. Senang :)

saya cuma ada pemanggang ajaib

aduhai.. dah lama teringin ngn periuk nie...

mak kita ada satu. dia suka sangat! hehehe

bagus produk ni.....membantu kerja di dapur

bagus produk ni.....membantu kerja di dapur

CN teringin nak beli set tu semua, kena menabung ni

sama la kita, cn pun cuma ada pemanggang ajaib jer

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF