REVIEW PRODUK : SETIAP RUMAH PERLU ADA 1 PERIUK AJAIB GENERATION 2





Semua kena ada 1 Gadjet ini di rumah, 
Gadjet khas untuk kaum wanita & suri rumah...kaum lelaki juga boleh guna *tiada siapa yang terkecuali :)
Boleh dibuat hadiah dan digunakan untuk keperluan harian anda di rumah.

Memperkenalkan Gadjet Are IKAN 
"Periuk Ajaib Generation 2" Edaran Menang Glassware


Percuma dengan setiap pembelian
~Getah Gantian
~Rak Serbaguna
~Buku Resepi
~VCD


"Penutup Periuk boleh ditanggalkan"
Hanya periuk ajaib boleh dibuka dan dipisahkan. cara untuk memisahklannya semula ialah anda perlu sendengkan periuk ajaib




Saiz Periuk Ajaib Gen 2



Cara nak bersihkan Periuk Ajaib

Ayam masak berempah gambar sebelum



Ayam masak berempah gambar selepas


Aksesori Periuk Ajaib


Set 5 beradik
~ Pemangang Ajaib
~ Periuk Ajaib
~ Periuk Goreng Ajaib
~ Periuk kukus Ajaib
~ Walfle Ajaib
~ Pizza Ajaib (Terbaharu)




JIKA BERMINAT : boleh whatsapp kepada: 0136908331~Bonde

Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
Nurul Shahira
AUTHOR
19 May 2015 at 08:39 delete

Mak Sha siap masak kek dalam periuk ajaib ni. Senang :)

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
19 May 2015 at 09:02 delete

saya cuma ada pemanggang ajaib

Reply
avatar
19 May 2015 at 10:54 delete

aduhai.. dah lama teringin ngn periuk nie...

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
19 May 2015 at 15:31 delete

mak kita ada satu. dia suka sangat! hehehe

Reply
avatar
19 May 2015 at 15:44 delete

bagus produk ni.....membantu kerja di dapur

Reply
avatar
19 May 2015 at 15:52 delete

bagus produk ni.....membantu kerja di dapur

Reply
avatar
20 May 2015 at 10:36 delete

CN teringin nak beli set tu semua, kena menabung ni

Reply
avatar
20 May 2015 at 10:37 delete

sama la kita, cn pun cuma ada pemanggang ajaib jer

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.