Ooo Pejabat Pos

Ooo Pejabat Pos

Pos Laju Malaysia

Ingatkan pergi tempat yang berlainan, boleh mempercepatkan urusan. Tapi apakan daya, lebih kurang sama je. Last-last dekat 1 jam gak tersadai dekat Pejabat Pos.


4 comments

avatar

Huhuhu sodih sgguh baca entri ni sdih sgt2 la pulak..sedih sesedihya laa..sgt sedihh ..sggoh2 sedih..knp sedih sangat huhuu..icon air mata kuar dah...

Balas
avatar

lagi stress bila tengok kaunter ada 2,3 tp yg buka satu ajer....huhuuhu

Balas
avatar

Selalu jugak kena gitu kat pos opis. Aduhai.

Balas
avatar

klau berurusan kat pjbt pos ke,bank ke... tempt2 perkhidmtn awan memng camni. huhu

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.