Konsert XPDC : 6 Jun di Stadium Merdeka

Konsert XPDC

XPDC, satu nama besar muzik rock/metal Malaysia. Sebut sahaj XPDC semua orang tahu. XPDC berbasikal, XPDC mendaki bukit dan segala XPDC yang ada semuanya berkaitan dengan nama kumpulan XPDC ni.


Ingat lagi, suatu masa dahulu sebelum Abe We menukar arah dari rock bahasa melayu kepada rock/metal english yang lebih international, setiap kali menatap majalah gosip-gosip liar malaysia, pasti Abe We tercari-cari "Ada tak cerita XPDC dalam ni?" 

Kalau jumpa mesti baca dulu.

Sampai satu ketika, Abe We terbaca heading sebuah akhbar "XPDC ke Gunung Kinabalu". Dengan sepantas kelajuan cahaya, Abe We tanpa rasa bersalah, terus selak akhbar tu.

Memang teruja!!!! 200% teruja. Buka je akhbar tu. "Phui!!! Siot betul. Ingatkan kumpulan XPDC. Rupanya orang pergi ekspedisi. Lain kali janganlah guna short form XPDC"

Pergkh....rugi 18.5 saat Abe We membaca.

Kalau minat kumpulan XPDC ni, boleh beli tiket di https://system.tickethotline.com.my/en/buy-tickets/ROCKESTRAXPDC






Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Konsert XPDC : 6 Jun di Stadium Merdeka"

hahahahhaa. x boleh belah bila tang baca surat khabar tu. syok ler siapa yang pergi koncert tu nnti. saya pernah p koncert sekali je.. pastu x dah

silap pulak.sebetulnya begini..."tapi Mael nyanyi dah semput, tak macam dulu"

cn suka wings ! sbb suka awie..hehe

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF