Jangan mudah di tipu





Jangan mudah di tipu

Cuti yang panjang minggu lepas, Abe We pergilah Melaka kerana ada kenduri kahwin. Lepas tu Abe We dengan famili sebelah Abe We pun tidur lah satu malam di homestay dekat Durian Tunggal (kampung +Anizz Annisa )

mitc melaka

Keesokan harinya, kami pergilah ke MITC, Melaka kerana ada pelbagai karnival di situ. Salah satunya Jualan Penghabisan Musim (pada bulan Mei?)

jualan murah

Jualan Murah Barangan Sukan

Bila sebut Jualan Penghabisan Musim, tentunya di minda kita harga barangnya mestilah murah. Betul kan? Jadi? Benarkah murah?








Jawapannya TIDAK. Harga jualannya sama sahaja dengan harga jualan semasa di Al-Ikhsan. Tapi, ramai orang yang beli.

Baik beli dekat Uptown ke Downtown ke.
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
syira yaya
AUTHOR
7 May 2015 at 18:12 delete

kalau dekat frontown ada jual tak??haha.

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
9 May 2015 at 12:48 delete

aritu pun pernah p kat stadium shah alam. hek eleh, mahai benor.. x jadi nak p. sia2 je datang dari bangi

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.