Review Nota Purba | Blog paling misteri

/
19 Comments

Nota Purba bukan nota biasa

Anda mungkin sudah tahu apa itu EFG. EFG merupakan salah satu cara untuk mempromosikan blog melalui perkongsian feed link di blog yang terlibat. Setiap blog yang join secara langsung pautan feed blognya akan terpapar di blog lain mengikut jadual yang dipersetujui , ini dimaksudkan pertukaran yang membantu meningkatkan trafik blog secara sihat melalui ukhuwah blog/ blogwalking dan belajar teknik untuk meningkatkan prestasi blog ahli.

Bermula hari ini, setiap seorang ahli EFG ada direview. Dan insan pertama yang bertuah di review adalah blogger yang menetap di Selangor.


Di kenali dengan nama pena FR atau Fendi Rocka, pemilik blog yang misteri ini menggarapkan hasil tulisan yang berseni lantaran dari sifatnya yang menyerupai seorang anak seni yang mengacarakan rancangan Melodi di TV3 iaitu Awal Ashari.

Blog beliau "Nota Purba" pasti akan menjadi salah satu blog yang anda tidak lupa untuk singgah. Sebab apa? Yang tu anda kena pergi sendiri ke blog Fr. Satu entry sahaja sudah cukup untuk menjawab persoalan di atas.

Blog yang jauh dari gosip-gosip liar Nota Purba berkisar tentang apa yang terjadi kepada penulis itu sendiri di dalam kehidupan seharian

Jika di lihat dari mata kasarnya dan di baca dari nalurinya, pasti pembaca di luar dapat merasakan aura di sebalik pemilik blog Nota Purba yang penuh misteri.

Fr merupakan ahli EFG yang ke 24 daripada 41 orang ahli EFG. Walaupon EFG mempunyai ramai adik-beradik, Fr sangat disayangi dan disenangi oleh semua adik beradik EFG. Fr yang kuat mengusik itu mengeratkan hubungan kami semua bagaikan sebuah keluarga besar yang bahagia di alam maya.

Kata-kata kekuatan FR dalam hidup adalah "move on!"

Fr seorang yang kelakar. Pasti semua terhibur bila ada fr. EFG telah menemuramah Fr secara maya dan jawapan yang di berikan di bawah ini memberikan gambaran siapakah Fr sebenarnya. Haha

What is chemistry in academic words (not less than 200 words) 
"chemistry adalah bila mata kita saling berpandangan, timbul buih2 cinta, dan common sense mula keluar dari kepala, kat situ kimia jahat memainkan peranan. ulang 50 kali utk cukupkan 200words."
Mari gerakkan tetikus anda di SINI untuk menerjah ruang minda FR.




You may also like

19 comments:

  1. wahhh FR blog hebat... jom ke blognya

    ReplyDelete
  2. hanya berkisah tentang dunianya sendiri. x jemu baca entry FR

    ReplyDelete
  3. Kegelapan BLOG FR mencerminkan kepurbaan nota yang ditulisnya..

    ReplyDelete
  4. Sha hantar tikus aje untuk terjah blog FR. Baru bertambah misteri misteri alam :D

    ReplyDelete
  5. Seorang FR yang misteri :D #EFG Awesome

    ReplyDelete
  6. Whoaaaaaa....mystery banget nih....

    ReplyDelete
  7. belum terbongkar lagi kemisterian wajah fr disini...

    ReplyDelete
  8. mana yang kelakarnya?saya tengok tak kelakar pun FR ni, setakat harapkan kacak je lah lebih.pui!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cet!! di puikan kelakar FR? nk pui gak lah

      Delete
    2. FR ni pelakon pilot cafe tu ka?

      Delete
  9. Blog yang mesti kita terjah..jom terjah

    ReplyDelete
  10. sense of humour tinggi.. ehh betul ke sense of humour.. hahah.. :P

    ReplyDelete
  11. Blog nota purba memang misteri tapi terbaikk ! ;)

    ReplyDelete
  12. Blog yang bakal top satu masa nanti. Entri nya mantap

    ReplyDelete
  13. blog paling misteri tu yg menakutkan.

    ReplyDelete
  14. Segala persoalan akan terjawab di nota purba

    ReplyDelete
  15. terbaikk EFG..ayat ewan mesti ada yang berlainan..tapi korang memang menceriakan EFG..

    ReplyDelete