Bengkel kereta pilihan Abe We





Bengkel Melayu pilihan Abe We

Sejak Abe We sudah mentalakkan service center kereta Abe We, Abe We akhirnya jumpa bengkel kereta yang membuatkan Abe We berpuas hati dengan servis dan juga HARGANYA.

Bengkel melayu dengan harga murah

Ceritanya begini, Abe We pada mulanya tercari bengkel kereta yang mampu memberikan kita penjimatan dengan servis yang elok.


Pada suatu hari, pak mertua Abe We sarankan ke bengkel kereta Capture Garage yang terletak di Dengkil. Kereta pak mertua Abe We mengalami masalah di tayar. Sudah 2 3 4 5 6 kedai dia pergi. Semuanya gagal menyelesaikan masalah bunyi di tayar. Akhirnya dia cuba ke bengkel ini dan masalah tu selesai.


Bukan itu sahaja, Abe We pernah tukar bearing tayar belakang kereta Abe We. Mulanya Abe We ke kedai C, bila dia buka bil, dia bagi harga RM200++ termasuk GST. Padahal 1 bearing je nak tukar. Sampai RM200++ memang sangat mahal. Lepas tu Abe We call pemilik bengkel Capture Garage ni, dan dia memberikan harga RM130.00 SAHAJA. 

Apalagi, seperti orang mengantuk di air-condkan, terus Abe We ke bengkel tu dan tukar bearing tayar belakang.


Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
Aku Penghibur
AUTHOR
12 May 2015 at 18:30 delete

harga boleh nego tu yang best.. 😊

Reply
avatar
Ridz Ayeop
AUTHOR
27 December 2015 at 03:07 delete

Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com

Ada >50 kedai di Klang Valley yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.