Review SayidahNapisah | Awek terlampau





Awek Terlampau

Review SayidahNapisah | Awek terlampau

Membaca tajuk Abe We pagi ni, memang kontroversi. Kenapa Abe We berkata begitu? Ikuti kisah ini.

awek cute

memburucintamu


Bermula dengan nama blog yang masih mumaiz, memburucintamu.blogspot.com dan tajuk blog pula Love Choc, agak membingungkan pembaca. Jika kita baca dan teliti, tajuk blog memburu cintamu, berkemungkinan penulis blog ini telah putus cinta dan berkemungkinan blog ini berkaitan cinta. Dan kenapa pula tajuk blog ini Love Choc? Membingungkan bukan?

Cita-cita


kim jong kookMenggelarkan dirinya sebagai Kak Cik, Sayidah Napisah seorang yang bercita-cita besar walau tubuhnya agak comel. Bercita-cita untuk menjadi tenaga pengajar di sekolah ataupun Universiti, cita-cita Kak Cik yang paling besar dan jarang-jarang penduduk Malaysia dapat mengotakan cita-cita mereka iaitu berkahwin dengan Kim jongkook. 


Running Man


Siapakah Kim jongkook ini? Peminat Running Man mesti 200% kenal dan Kak Cik juga sering memuatnaik siri Running Man di blog nya dan antara link nya ialah http://www.sayidahnapisah.com/2015/05/eng-sub-running-man-ep-247-download.html.

Motto menulis blog


Berblogging seawal umur 17 tahun, motto utama Kak Cik di dalam dunia blog ialah untuk menyampaikan maklumat yang berguna dan bermanfaat kepada pembacanya.

Sayidah Napisah

Matematik


Bagi yang tidak tahu, Kak Cik sedang melanjutkan pelajarannya di dalam bidang Matematik dan dia memang cintakan Matematik! Matematik antara subjek yang di kelaskan sebagai subjek susah semasa kita di peringkat persekolahan, namun Kak Cik membuktikan bahawa Matematik itu sebagai suatu cinta sejati yang mengelilingi dan mendampingi kita seharian. Persoalan juga bermain di fikiran Abe We jika Kak Cik sudah berkahwin. 

"Adakah Kak Cik akan menjadi seorang yang calculative?"

Di harap Kak Cik boleh menjawab persoalan ini........

Pelajar Cemerlang

Kak Cik Matematik kita ini seorang pelajar cemerlang di kolejnya. Namun sikap merendah diri menebal di dalam dirinya.

sayidahnapisah.com


Selepas bertahun Kak Cik menggunakan url blog memburucintamu, akhirnya Kak Cik menukar kepada satu nama yang feminin sesuai dengan penampilannya iaitu Sayidahnapisah.com

Jawapan daripada persoalan tajuk Abe We ialah KC seorang yang terlampau mengaku Comel untuk di sesuaikan dengan KC iaitu Kakcik Comel. Nyampah nyah!! Selain itu, Kak Cik juga penggemar coklat dan sebab itu tajuk blognya Love Choc.



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

20 comments

Write comments
Fendi Rocka
AUTHOR
22 May 2015 at 11:39 delete

HATI2 BERKAWAN DGN DIA NI..SUKA BERKIRA

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
22 May 2015 at 11:50 delete

Kira-kira-kira-kira, takkan pernah berhenti kira-kira. Harus berkira-kira bila berkira-kira nak berkira

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
22 May 2015 at 12:31 delete

Blog KC banyak drama best :D

Reply
avatar
22 May 2015 at 12:53 delete

Kira-kira... KC ni pandai tak kira jumlah kawan2 dia sepanjang dia hidup?

Reply
avatar
22 May 2015 at 12:54 delete

Along tolong jawab secara islamik bagi pihak KC : Memburu cinta Allah tu... :)

Reply
avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
22 May 2015 at 19:29 delete

essiiiiittteeeddd nak tengok JK malam ni.ehh. x nak JK la, nak KS., hiihi

Reply
avatar
22 May 2015 at 20:17 delete

perghhh ngumpat kat sini rupanya! ahhaha

Reply
avatar
22 May 2015 at 20:18 delete

terima kasih along. *first time sekepala dengan along hahaha

Reply
avatar
22 May 2015 at 20:18 delete

KS kc suka jugakkk. homai! cmne ni ahhahaha

Reply
avatar
22 May 2015 at 20:20 delete

adakah kc seorg yang calculative?


tidak tidakkk andwaeeeeee!!! *meroyan hahaha

Reply
avatar
22 May 2015 at 20:21 delete

abe we abe we terima kasih review kc!!!!!!!!!!!

*tak muah ciked!

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
22 May 2015 at 23:52 delete

kat sini pun sempat lagi adik2 EFG bergurau, pantang ada kesempatan.. sayang korang semua..kan KC :)

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
29 May 2015 at 01:26 delete

hahhahaha kat mana lagi nak mengumpat kc nya hahaha

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
29 May 2015 at 01:26 delete

wah along, sentiasa menolong kc. ehem

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
29 May 2015 at 01:27 delete

tak muah ciked? hahaha muah banyak ke *smirk

Reply
avatar
khaty aiman
AUTHOR
3 June 2015 at 10:16 delete

kc awek terlampau..tajuk bukan main..

Reply
avatar
15 June 2015 at 21:08 delete

owh, kat sini pun boleh jadi port mengumpat kc, mmg terbaik efgiers

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.