">

Abe We the "sometime" model

/
11 Comments

Abe We the "sometimes" model

Nak gelak kalau cerita bab ni. Tapi saja la nak share. Tiada niat apa pun. Tapi kalau dapat job berlakon dengan Emma Maembong ke Siti Saleha ke pun jadilah. Heheee...


Di sebabkan Abe We kerja di syarikat yang berada di sektor hartanah, dapatlah Abe We merasa menjadi "sometime model". 

Biasanya "part time model". Tapi bagi Abe We, di sebabkan kadangkala dan bukannya sebagai income, maka jatuhlah status sebagai "sometime model". Kalau ada perasmian rumah baru, ada lah shooting yang hendak di buat. Kalau tiada, makanya, duduk buat kerja je lah.

Kot ada sesiapa nak cari model, boleh lah contact Abe We. Heheeeee......




You may also like

11 comments:

  1. oooo sama lah field kita ewan... hehehe

    ReplyDelete
  2. itu lah...selangkah dah tu, tunggu ada offer baik punya nanti..insyaAllah...jgn tinggalkan EFG udahlerrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang nk tinggalkan efg. jatuh bangun bersama efg... :)

      Delete
  3. Keep it up ewan..mana tau boleh jadi model terulung...wehuuuuuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terulung? wakaka......dlm mimpi blh kot. hehee

      Delete
  4. kelasnya kembar....model gituuu

    ReplyDelete
  5. Pewwitttt, mintak sign. Esok2 dah femes, kita jual sign tu harga juta-juta :D

    ReplyDelete