Abe We the "sometime" model

Abe We the "sometimes" model

Nak gelak kalau cerita bab ni. Tapi saja la nak share. Tiada niat apa pun. Tapi kalau dapat job berlakon dengan Emma Maembong ke Siti Saleha ke pun jadilah. Heheee...


Di sebabkan Abe We kerja di syarikat yang berada di sektor hartanah, dapatlah Abe We merasa menjadi "sometime model". 

Biasanya "part time model". Tapi bagi Abe We, di sebabkan kadangkala dan bukannya sebagai income, maka jatuhlah status sebagai "sometime model". Kalau ada perasmian rumah baru, ada lah shooting yang hendak di buat. Kalau tiada, makanya, duduk buat kerja je lah.

Kot ada sesiapa nak cari model, boleh lah contact Abe We. Heheeeee......


Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Abe We the "sometime" model"

oooo sama lah field kita ewan... hehehe

bila nk shoot pic saya...heheee

itu lah...selangkah dah tu, tunggu ada offer baik punya nanti..insyaAllah...jgn tinggalkan EFG udahlerrr...

Keep it up ewan..mana tau boleh jadi model terulung...wehuuuuuu..

sayang nk tinggalkan efg. jatuh bangun bersama efg... :)

terulung? wakaka......dlm mimpi blh kot. hehee

kelasnya kembar....model gituuu

Pewwitttt, mintak sign. Esok2 dah femes, kita jual sign tu harga juta-juta :D

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF