Abe We the "sometime" model





Abe We the "sometimes" model

Nak gelak kalau cerita bab ni. Tapi saja la nak share. Tiada niat apa pun. Tapi kalau dapat job berlakon dengan Emma Maembong ke Siti Saleha ke pun jadilah. Heheee...


Di sebabkan Abe We kerja di syarikat yang berada di sektor hartanah, dapatlah Abe We merasa menjadi "sometime model". 

Biasanya "part time model". Tapi bagi Abe We, di sebabkan kadangkala dan bukannya sebagai income, maka jatuhlah status sebagai "sometime model". Kalau ada perasmian rumah baru, ada lah shooting yang hendak di buat. Kalau tiada, makanya, duduk buat kerja je lah.

Kot ada sesiapa nak cari model, boleh lah contact Abe We. Heheeeee......


Previous
Next Post »

11 comments

Write comments
Eny Abdullah
AUTHOR
12 May 2015 at 16:22 delete

oooo sama lah field kita ewan... hehehe

Reply
avatar
12 May 2015 at 16:35 delete

bila nk shoot pic saya...heheee

Reply
avatar
12 May 2015 at 17:09 delete

itu lah...selangkah dah tu, tunggu ada offer baik punya nanti..insyaAllah...jgn tinggalkan EFG udahlerrr...

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
12 May 2015 at 18:44 delete

Keep it up ewan..mana tau boleh jadi model terulung...wehuuuuuu..

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
12 May 2015 at 21:28 delete

encemnya model tuuu... :)

Reply
avatar
13 May 2015 at 12:55 delete

sayang nk tinggalkan efg. jatuh bangun bersama efg... :)

Reply
avatar
13 May 2015 at 12:55 delete

terulung? wakaka......dlm mimpi blh kot. hehee

Reply
avatar
13 May 2015 at 12:55 delete

siapalah saya ni.....

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
14 May 2015 at 09:44 delete

kelasnya kembar....model gituuu

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
14 May 2015 at 11:34 delete

Pewwitttt, mintak sign. Esok2 dah femes, kita jual sign tu harga juta-juta :D

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.