">

Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

/
21 Comments

Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

Setelah penat bersama berjuang bersama pasukan gerak khas berhaluan sederhana #efg, abe we pun tolong lah Mama Harraz mendesign kitchen cabinet. 


Nak lukis design terhebat di abad 21 ini, memang tak tercapai akalmu lah. So abe we pun buat design simple mimple pimple. Konon-konon ni design asas. Al maklumlah lepas ni abe we nak jadi rakyat bersama-sama +Nazlee Ismail PCL  dan +Cikgu Norazimah.

Cita-cita nak jadi macam Azhar Sulaiman. Tapi jodoh tu takdak. So, lukis-lukis gini je lah.


You may also like

21 comments:

  1. wah..bgs tue ewan..mana tau kot AS ada terintai nanti kan..teror la lukis gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang minta2 AS intai. kot dapat berlakon keluarga iskandar.....

      Delete
    2. suka citer Keluarga Iskandar tu.. sempoiiii... :)

      Delete
  2. Hehehe ada bakat dooh lalu doh tu abe we weyyy..Boleh dah tu kalau rasa nak design hok org lain pulok ...Molek sangat doh tu ..Tolong jgn tak tolong ... Singgah #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari

    ReplyDelete
    Replies
    1. lukis gini boleh la. dop lawa. kurang seni lagi...huhu

      Delete
  3. Teror design tu... nak makan kat tepi kabinet tu lahhh .. ala2 bar gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun suka konsep ala-ala bar. tapi dapur tak berapa nak besar...huhuuuu

      Delete
  4. ahaaaa...lai lai, dok sebut nama kita (pcl , CN) nak jadi komuniti Kulala Langat lah tuu...welcome abe wey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita kan dok KL...heheee...jadi orang KL lah kita nnt

      Delete
    2. Eh! Nk jd rakyat kl gak ye? Lps ni boleh la medang2 dekat Habiba ;)

      Delete
  5. cantik ooooo lukisan tuu. mimin lukis pemandangan sawah padi pun masih x pas lagi

    ReplyDelete
  6. pndai mlukis rupanya abg wan.... klau aina lukis tu.... entah jdi rupa apa. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hebatkan? hahaha...lukis gini ja buley. Dop pandai lukih cantik2

      Delete
    2. hebatkan? hahaha...lukis gini ja buley. Dop pandai lukih cantik2

      Delete
  7. sampai haus pemadam tu... cun lah dapur abe we, tu lah dapur jenama KC nak letak kat kabinet tu ye :)

    ReplyDelete
  8. mak ami pon nak buat kabinet dapur..boleh la tiru design..hewhewhew

    ReplyDelete
  9. untunglah pandai design sendiri..
    kami dulu pilih2 kat album katalog je... hehehehee... :)

    ReplyDelete
  10. wahh pandai mendesign rupanyaa. hehe

    ReplyDelete
  11. wahhh cantiknya abe we lukisss!! *jaga hati* hahaha

    ReplyDelete
  12. canteknyeeee.... boleh lukiskan sailormoon tak abe we??hahahha

    ReplyDelete