Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

Setelah penat bersama berjuang bersama pasukan gerak khas berhaluan sederhana #efg, abe we pun tolong lah Mama Harraz mendesign kitchen cabinet. 


Nak lukis design terhebat di abad 21 ini, memang tak tercapai akalmu lah. So abe we pun buat design simple mimple pimple. Konon-konon ni design asas. Al maklumlah lepas ni abe we nak jadi rakyat bersama-sama +Nazlee Ismail PCL  dan +Cikgu Norazimah.

Cita-cita nak jadi macam Azhar Sulaiman. Tapi jodoh tu takdak. So, lukis-lukis gini je lah.
Previous
Next Post »
21 Komentar untuk "Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet"

wah..bgs tue ewan..mana tau kot AS ada terintai nanti kan..teror la lukis gitu..

Hehehe ada bakat dooh lalu doh tu abe we weyyy..Boleh dah tu kalau rasa nak design hok org lain pulok ...Molek sangat doh tu ..Tolong jgn tak tolong ... Singgah #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari

Teror design tu... nak makan kat tepi kabinet tu lahhh .. ala2 bar gitu

saya pun suka konsep ala-ala bar. tapi dapur tak berapa nak besar...huhuuuu

lukis gini boleh la. dop lawa. kurang seni lagi...huhu

memang minta2 AS intai. kot dapat berlakon keluarga iskandar.....

ahaaaa...lai lai, dok sebut nama kita (pcl , CN) nak jadi komuniti Kulala Langat lah tuu...welcome abe wey..

cantik ooooo lukisan tuu. mimin lukis pemandangan sawah padi pun masih x pas lagi

pndai mlukis rupanya abg wan.... klau aina lukis tu.... entah jdi rupa apa. hahaha

Kita kan dok KL...heheee...jadi orang KL lah kita nnt

hebatkan? hahaha...lukis gini ja buley. Dop pandai lukih cantik2

hebatkan? hahaha...lukis gini ja buley. Dop pandai lukih cantik2

sampai haus pemadam tu... cun lah dapur abe we, tu lah dapur jenama KC nak letak kat kabinet tu ye :)

mak ami pon nak buat kabinet dapur..boleh la tiru design..hewhewhew

suka citer Keluarga Iskandar tu.. sempoiiii... :)

untunglah pandai design sendiri..
kami dulu pilih2 kat album katalog je... hehehehee... :)

wahh pandai mendesign rupanyaa. hehe

wahhh cantiknya abe we lukisss!! *jaga hati* hahaha

Eh! Nk jd rakyat kl gak ye? Lps ni boleh la medang2 dekat Habiba ;)

canteknyeeee.... boleh lukiskan sailormoon tak abe we??hahahha

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF