Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

Setelah penat bersama berjuang bersama pasukan gerak khas berhaluan sederhana #efg, abe we pun tolong lah Mama Harraz mendesign kitchen cabinet. 


Nak lukis design terhebat di abad 21 ini, memang tak tercapai akalmu lah. So abe we pun buat design simple mimple pimple. Konon-konon ni design asas. Al maklumlah lepas ni abe we nak jadi rakyat bersama-sama +Nazlee Ismail PCL  dan +Cikgu Norazimah.

Cita-cita nak jadi macam Azhar Sulaiman. Tapi jodoh tu takdak. So, lukis-lukis gini je lah.

Share this:

Disqus Comments