Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

Setelah penat bersama berjuang bersama pasukan gerak khas berhaluan sederhana #efg, abe we pun tolong lah Mama Harraz mendesign kitchen cabinet. 


Nak lukis design terhebat di abad 21 ini, memang tak tercapai akalmu lah. So abe we pun buat design simple mimple pimple. Konon-konon ni design asas. Al maklumlah lepas ni abe we nak jadi rakyat bersama-sama +Nazlee Ismail PCL  dan +Cikgu Norazimah.

Cita-cita nak jadi macam Azhar Sulaiman. Tapi jodoh tu takdak. So, lukis-lukis gini je lah.

21 comments

avatar

wah..bgs tue ewan..mana tau kot AS ada terintai nanti kan..teror la lukis gitu..

Balas
avatar

Hehehe ada bakat dooh lalu doh tu abe we weyyy..Boleh dah tu kalau rasa nak design hok org lain pulok ...Molek sangat doh tu ..Tolong jgn tak tolong ... Singgah #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari

Balas
avatar

Teror design tu... nak makan kat tepi kabinet tu lahhh .. ala2 bar gitu

Balas
avatar

saya pun suka konsep ala-ala bar. tapi dapur tak berapa nak besar...huhuuuu

Balas
avatar

lukis gini boleh la. dop lawa. kurang seni lagi...huhu

Balas
avatar

memang minta2 AS intai. kot dapat berlakon keluarga iskandar.....

Balas
avatar

ahaaaa...lai lai, dok sebut nama kita (pcl , CN) nak jadi komuniti Kulala Langat lah tuu...welcome abe wey..

Balas
avatar

cantik ooooo lukisan tuu. mimin lukis pemandangan sawah padi pun masih x pas lagi

Balas
avatar

pndai mlukis rupanya abg wan.... klau aina lukis tu.... entah jdi rupa apa. hahaha

Balas
avatar

Kita kan dok KL...heheee...jadi orang KL lah kita nnt

Balas
avatar

tangan berseni...hehehe....

Balas
avatar

hebatkan? hahaha...lukis gini ja buley. Dop pandai lukih cantik2

Balas
avatar

hebatkan? hahaha...lukis gini ja buley. Dop pandai lukih cantik2

Balas
avatar

sampai haus pemadam tu... cun lah dapur abe we, tu lah dapur jenama KC nak letak kat kabinet tu ye :)

Balas
avatar

mak ami pon nak buat kabinet dapur..boleh la tiru design..hewhewhew

Balas
avatar

suka citer Keluarga Iskandar tu.. sempoiiii... :)

Balas
avatar

untunglah pandai design sendiri..
kami dulu pilih2 kat album katalog je... hehehehee... :)

Balas
avatar

wahh pandai mendesign rupanyaa. hehe

Balas
avatar

wahhh cantiknya abe we lukisss!! *jaga hati* hahaha

Balas
avatar

Eh! Nk jd rakyat kl gak ye? Lps ni boleh la medang2 dekat Habiba ;)

Balas
avatar

canteknyeeee.... boleh lukiskan sailormoon tak abe we??hahahha

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.