Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet





Tolong Mama Harraz design kitchen cabinet

Setelah penat bersama berjuang bersama pasukan gerak khas berhaluan sederhana #efg, abe we pun tolong lah Mama Harraz mendesign kitchen cabinet. 


Nak lukis design terhebat di abad 21 ini, memang tak tercapai akalmu lah. So abe we pun buat design simple mimple pimple. Konon-konon ni design asas. Al maklumlah lepas ni abe we nak jadi rakyat bersama-sama +Nazlee Ismail PCL  dan +Cikgu Norazimah.

Cita-cita nak jadi macam Azhar Sulaiman. Tapi jodoh tu takdak. So, lukis-lukis gini je lah.
Previous
Next Post »

21 comments

Write comments
khaty aiman
AUTHOR
7 April 2015 at 15:56 delete

wah..bgs tue ewan..mana tau kot AS ada terintai nanti kan..teror la lukis gitu..

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
7 April 2015 at 16:17 delete

Hehehe ada bakat dooh lalu doh tu abe we weyyy..Boleh dah tu kalau rasa nak design hok org lain pulok ...Molek sangat doh tu ..Tolong jgn tak tolong ... Singgah #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari

Reply
avatar
7 April 2015 at 16:35 delete

Teror design tu... nak makan kat tepi kabinet tu lahhh .. ala2 bar gitu

Reply
avatar
7 April 2015 at 16:46 delete

saya pun suka konsep ala-ala bar. tapi dapur tak berapa nak besar...huhuuuu

Reply
avatar
7 April 2015 at 16:46 delete

lukis gini boleh la. dop lawa. kurang seni lagi...huhu

Reply
avatar
7 April 2015 at 16:47 delete

memang minta2 AS intai. kot dapat berlakon keluarga iskandar.....

Reply
avatar
7 April 2015 at 16:51 delete

ahaaaa...lai lai, dok sebut nama kita (pcl , CN) nak jadi komuniti Kulala Langat lah tuu...welcome abe wey..

Reply
avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
7 April 2015 at 17:02 delete

cantik ooooo lukisan tuu. mimin lukis pemandangan sawah padi pun masih x pas lagi

Reply
avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
7 April 2015 at 17:18 delete

pndai mlukis rupanya abg wan.... klau aina lukis tu.... entah jdi rupa apa. hahaha

Reply
avatar
Wayne Harraz
AUTHOR
7 April 2015 at 17:30 delete

Kita kan dok KL...heheee...jadi orang KL lah kita nnt

Reply
avatar
Wayne Harraz
AUTHOR
7 April 2015 at 17:30 delete

tangan berseni...hehehe....

Reply
avatar
Wayne Harraz
AUTHOR
7 April 2015 at 17:31 delete

hebatkan? hahaha...lukis gini ja buley. Dop pandai lukih cantik2

Reply
avatar
Wayne Harraz
AUTHOR
7 April 2015 at 17:31 delete

hebatkan? hahaha...lukis gini ja buley. Dop pandai lukih cantik2

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
7 April 2015 at 17:46 delete

sampai haus pemadam tu... cun lah dapur abe we, tu lah dapur jenama KC nak letak kat kabinet tu ye :)

Reply
avatar
7 April 2015 at 17:56 delete

mak ami pon nak buat kabinet dapur..boleh la tiru design..hewhewhew

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
7 April 2015 at 19:32 delete

suka citer Keluarga Iskandar tu.. sempoiiii... :)

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
7 April 2015 at 19:32 delete

untunglah pandai design sendiri..
kami dulu pilih2 kat album katalog je... hehehehee... :)

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
7 April 2015 at 21:52 delete

wahh pandai mendesign rupanyaa. hehe

Reply
avatar
8 April 2015 at 01:31 delete

wahhh cantiknya abe we lukisss!! *jaga hati* hahaha

Reply
avatar
8 April 2015 at 17:46 delete

Eh! Nk jd rakyat kl gak ye? Lps ni boleh la medang2 dekat Habiba ;)

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
8 April 2015 at 18:23 delete

canteknyeeee.... boleh lukiskan sailormoon tak abe we??hahahha

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.