Puting Sudah Putus





Putus Puting

Tengoklah puting susu Danish ni. Begitu ganas sekali dia kunyah. Hahahaa.... Habis 2 puting di kokaknya. Yang putus Abe We dan buang 2. Ada lagi 3 puting yang bakal di kebumikan dalam masa terdekat ni. Selamat lah ada 2 puting spare yang beli sebelum GST.


Sedap agaknya Danish kunyah puting ni. Sambil-sambil minum, di gigit-gigitnya. Masa Mama Harraz cakap dengan dia "Danish minum susu. Jangan gigit puting tu". Danish jawab "Haaaaaaa....?". "Jangan gigit puting tu Danish. Minum!" Danish jawab lagi "Haaaaa....?"

Itu je lah jawapan Danish. "Haaaaaa....?"

Bila lah anak teruna Abe We ni nak pandai cakap....huhuuuu
Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
9 April 2015 at 09:02 delete

Gigit puting tu sampai putus x per boleh ganti...he he he

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
9 April 2015 at 09:45 delete

Hahaha gigit Danish gigit nanti kalau tak cukup puting botol nak gigit ..Danish gigit la tangan kaki Papa pulak ya..Hahaha ..Ewan nanti dah pandai cakap Ewan plak tak terlayan soklan dia hehehehe..

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:16 delete

selamat dia gigit puting susu jew

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:16 delete

saya tak sabar nak berdebat dengan danish ni. heheee

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
9 April 2015 at 17:04 delete

tak takut dia gigit2 sampai putus nanti tercekik ke....??!! errrr...

Reply
avatar
9 April 2015 at 17:28 delete

xla kak. dia sambil minum, sambil kunyah. klu tak sedap, di luahnya. Danish bukan jenis pemakan orangnya

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
9 April 2015 at 22:48 delete

nanti nanti pandai lah tu hehehhe

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
10 April 2015 at 09:45 delete

kalau dh pandai ckp nanti...hbis la... semua ditanye.. sampai nak tido pon tanye.. hahah...

Reply
avatar
10 April 2015 at 09:46 delete

hahahaa...betul2. xsabar nk tggu dia ckp pelat ni

Reply
avatar
10 April 2015 at 09:47 delete

orang cakap anak 1st lambat skit ckp. tp xsemua anak 1st la. kebiasaannya.

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.