Pakej Murah percutian di pulau

Pakej Murah percutian di pulau

Pakej Murah percutian di pulau

Hari ni, Abe We nak kongsikan satu Pakej Murah Percutian ke Pulau. Kepada yang berminat, boleh baca seterusnya.

Pakej Murah percutian di pulau


Abe We nak kongsikan Pakej Murah Percutian ke Pulau. Percutian ke pulau ni, kita tak perlukan modal yang besar. Menarik bukan? Lagi pula, sempena cuti panjang bermula 1 Mei ni.

Pakej serendah RM10.00

Dengan hanya bermodal serendah RM10.00, Abe We nak kongsikan sebuah percutian bertaraf lagenda dengan kos yang murah.

Ya, tiada GST di kenakan.

Lokasi pulau tercantik

Dengan hanya RM10.00, mari kita lihat lokasi percutian bajet kita.

Pakej Murah percutian di pulau

Itu dia, kampung Pulau Meranti. Memang bajet. Dekat Puchong. Sekali lagi, memang bajet untuk Abe We. Hahahaha... Dekat dengan Cyberjaya, Putrajaya dan Puchong.





............................kikiki..................................Abe We tengah tension.....................................

6 comments

avatar

Abe we!!!! Eeee...........sabo je ler....

Balas
avatar

ishhh sabo jelah..geram tol

Balas
avatar

Puny semangat duk baca ! Hehe

Balas
avatar
Balas
avatar

Hahahaa...okey abe we sila masuk maharaja lawak ok

Balas
avatar

Kira gini saya hari hari bercuti la yer.

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.