Pakej Murah percutian di pulau





Pakej Murah percutian di pulau

Hari ni, Abe We nak kongsikan satu Pakej Murah Percutian ke Pulau. Kepada yang berminat, boleh baca seterusnya.

Pakej Murah percutian di pulau


Abe We nak kongsikan Pakej Murah Percutian ke Pulau. Percutian ke pulau ni, kita tak perlukan modal yang besar. Menarik bukan? Lagi pula, sempena cuti panjang bermula 1 Mei ni.

Pakej serendah RM10.00

Dengan hanya bermodal serendah RM10.00, Abe We nak kongsikan sebuah percutian bertaraf lagenda dengan kos yang murah.

Ya, tiada GST di kenakan.

Lokasi pulau tercantik

Dengan hanya RM10.00, mari kita lihat lokasi percutian bajet kita.

Pakej Murah percutian di pulau

Itu dia, kampung Pulau Meranti. Memang bajet. Dekat Puchong. Sekali lagi, memang bajet untuk Abe We. Hahahaha... Dekat dengan Cyberjaya, Putrajaya dan Puchong.





............................kikiki..................................Abe We tengah tension.....................................
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
Amanda Suria
AUTHOR
29 April 2015 at 17:24 delete

Abe we!!!! Eeee...........sabo je ler....

Reply
avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
29 April 2015 at 17:31 delete

ishhh sabo jelah..geram tol

Reply
avatar
29 April 2015 at 17:32 delete

Puny semangat duk baca ! Hehe

Reply
avatar
irra yyan
AUTHOR
3 May 2015 at 16:45 delete

Hahahaa...okey abe we sila masuk maharaja lawak ok

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
5 May 2015 at 19:32 delete

Kira gini saya hari hari bercuti la yer.

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.