Kereta terbakar di Grand Saga





Kereta terbakar di Grand Saga

Kejadian semalam ketika perjalanan pulang ke rumah. Tengah sedap Abe We bawa dalam 105km/j, tiba-tiba, kereta depan, kiri, kanan, semua pandu perlahan.

Kereta terbakar di Grand Saga

Rupa-rupanya ada kereta terbakar dekat bahu jalan. Patut lah Abe We nampak ada kepulan asap dari jauh. Ingatkan pekerja MRT di tapak pembinaan MRT dekat situ bakar sampah atau tayar. Sebab asapnya warna hitam. Rupa-rupanya, kereta terbakar. Rasanya kereta itu terbakar secara solo.

Kereta terbakar di Grand Saga

Sebab apa, Abe We tengok tiada pula kereta itu berlanggar atau melanggar atau di langgar oleh sesiapa. Pelik juga kenapa kereta itu boleh terbakar sendiri. Jenis keretanya ialah Suzuki Swift. Kasihan pemilik kereta itu.

Kereta terbakar di Grand Saga


Bye Semua.......
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
kisah_hearty
AUTHOR
16 April 2015 at 11:03 delete

ni tentu temperature panas sgt kn..huhu

Reply
avatar
16 April 2015 at 11:13 delete

menakutkan... terbakar secara solo..

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
16 April 2015 at 12:14 delete

Nasib terbakar secara solo. Kalau berjemaah, mahu jem teruk tu. Tapi, takziah kepada pemilik kereta.

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.