Hujan dan Mama Harraz





Hujan dan komuter delay


Hmmm...sedang abe we tekun berkerja, tiba-tiba tengok jam sudah pukul 5.33 petang. Apa lagi, 1.5 kali toleh, alamak, sudah gelap. Hari mahu hujan.

Jem manja di The Mines

Di sebabkan perjalan dari pejabat melalui pekan batu 8, cheras mengalami hujan yang sangat lebat dan jem, terpaksalah abe we memandu ala-ala anak dara sedang dirisik.

Jem panjang di Ktm Serdang
Tunggu punya tunggu dekat 1/2 jam baru la train sampai.

Tapi balik je hujan pun reda.
Previous
Next Post »

19 comments

Write comments
Inani Hazwani
AUTHOR
7 April 2015 at 21:39 delete

hahahha. tak boleh blah ala ala anak dara sedang dirisik

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
7 April 2015 at 22:51 delete

Anak dara dirisik tu. Ohoi. :D

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
7 April 2015 at 23:18 delete

anak dara sedang dirisik... ayat...;)

Reply
avatar
8 April 2015 at 01:26 delete

abg wan dan ayat hiperbola tak boleh dipisahkan

Reply
avatar
khaty aiman
AUTHOR
8 April 2015 at 07:53 delete

ewan dengan ayat2 nya..jem manja lagu tue na..ngee

Reply
avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
8 April 2015 at 10:54 delete

hahahaha, ghupe camana ala ala anak dara sedang dirisik ?

Reply
avatar
8 April 2015 at 12:51 delete

jem senggut2 k.KT. kn manje gittew

Reply
avatar
8 April 2015 at 14:10 delete

CYBER PON HUJAN JUGAK SEMALAM...
HATI2 MEMANDU

Reply
avatar
8 April 2015 at 17:44 delete

Macam mana ye rupa org bawak keta mcm anak dara baru dirisik? Tgh bayangkan ni

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
8 April 2015 at 18:20 delete

anak dara dirisik?? cmne eh... boleh tak buat entry sambungan pada cerita ni..hahah..

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
8 April 2015 at 20:20 delete

mcm Nani la tu kann... lalalalalalaa... :)

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
8 April 2015 at 20:21 delete

hari-hari balik keje lalu KTM Serdang tu.. memang jem terok kan...!! bila hujan bertambah-tambah la jem... huhuhuhuuuu... bertabahlah ye... :)

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
9 April 2015 at 09:50 delete

Hujan dan Mama Harraz ? Mana kisah Mama Harraz hehehe ..Amboi bawak keter camtu lagu mana ya bentuk duduk sipemandunya..Mesti ala tersipu2 cam kerang nak kena cecah hahahhaa

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:29 delete

tak la teruk sangat. ok la. sbb jemnya sikit je

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:29 delete

xdak kisah mama harraz...hahaha

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:30 delete

klu buat sambungan, nnt jd novel plak

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:30 delete

kikiki.....cubalah bayangkan

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.