Hujan dan Mama Harraz

Hujan dan Mama Harraz

Hujan dan komuter delay


Hmmm...sedang abe we tekun berkerja, tiba-tiba tengok jam sudah pukul 5.33 petang. Apa lagi, 1.5 kali toleh, alamak, sudah gelap. Hari mahu hujan.

Jem manja di The Mines

Di sebabkan perjalan dari pejabat melalui pekan batu 8, cheras mengalami hujan yang sangat lebat dan jem, terpaksalah abe we memandu ala-ala anak dara sedang dirisik.

Jem panjang di Ktm Serdang
Tunggu punya tunggu dekat 1/2 jam baru la train sampai.

Tapi balik je hujan pun reda.

19 comments

avatar

hahahha. tak boleh blah ala ala anak dara sedang dirisik

Balas
avatar

Anak dara dirisik tu. Ohoi. :D

Balas
avatar

anak dara sedang dirisik... ayat...;)

Balas
avatar

abg wan dan ayat hiperbola tak boleh dipisahkan

Balas
avatar

ewan dengan ayat2 nya..jem manja lagu tue na..ngee

Balas
avatar

hahahaha, ghupe camana ala ala anak dara sedang dirisik ?

Balas
avatar

cuba teka....hahaha

Balas
avatar

jem senggut2 k.KT. kn manje gittew

Balas
avatar
Balas
avatar

CYBER PON HUJAN JUGAK SEMALAM...
HATI2 MEMANDU

Balas
avatar

Macam mana ye rupa org bawak keta mcm anak dara baru dirisik? Tgh bayangkan ni

Balas
avatar

anak dara dirisik?? cmne eh... boleh tak buat entry sambungan pada cerita ni..hahah..

Balas
avatar

mcm Nani la tu kann... lalalalalalaa... :)

Balas
avatar

hari-hari balik keje lalu KTM Serdang tu.. memang jem terok kan...!! bila hujan bertambah-tambah la jem... huhuhuhuuuu... bertabahlah ye... :)

Balas
avatar

Hujan dan Mama Harraz ? Mana kisah Mama Harraz hehehe ..Amboi bawak keter camtu lagu mana ya bentuk duduk sipemandunya..Mesti ala tersipu2 cam kerang nak kena cecah hahahhaa

Balas
avatar

tak la teruk sangat. ok la. sbb jemnya sikit je

Balas
avatar

xdak kisah mama harraz...hahaha

Balas
avatar

klu buat sambungan, nnt jd novel plak

Balas
avatar

kikiki.....cubalah bayangkan

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.