Air Asia Bloggers Community

Air Asia Bloggers Community

AirAsia Bloggers Community

Akhirnya, penantian selama 2 minggu tercapai. Heheheee...


Pada mulanya Abe We pun tak tahu pasal kewujudan Air Asia Blogger Community ini. Berblog dari tahun 2011, sekarang baru tahu. Terima kasih juga kepada +Fauzi Noordin  yang merupakan pendorong Abe We untuk kembali berblog setelah hanya berblog ikut sedap tekak. Tak lupa juga kepada pasukan gerak khas berhaluan sederhana #exchange feed group yang terus menerus memberikan sokongan, dorongan, support, idea, galakan, semangat dan yang sewaktu dengannya.

Alkisahnya, +Fauzi Noordin  yang juga sekutu Abe We dalam http://www.stylosport.com/ dapat invitation pergi London di atas tiket AABC ni. Dan semalam, menerusi entri di dalam Stylo Sport [Klik di ini], dia pun share email AABC iaitu maa_corpcomm@airasia.com. Dan akhirnya, AABC pun membalas email Abe We dan http://wayneharraz.blogspot.com/ kini sudah pun menjadi ahli AABC.


Dan kepada sesiapa yang belum sertai AABC, mari kita sertai.

21 comments

avatar
Balas
avatar

macam best jer ni....

Balas
avatar

join la bro. byk peluang dari AABC ni

Balas
avatar

join la ika. silap haribulan, AABC bg tiket flight free. Memang dah ada yang dapat dah.

Balas
avatar

Menarik dan tertarik

Balas
avatar
Balas
avatar

nak join jugak la.. hantar email je ke?

Balas
avatar

hantar email n details skit. tu je

Balas
avatar

wah semakin maju cikgu ewan kita ni :) Good luck .

Balas
avatar

bab dapat tiket flight free tu sangaaaattttt menggoda.....!!
hehehehehee... nak try gak laa... :)

Balas
avatar

aah. mmg diorg dpt tiket free utk 1 org shj lah. hehehe... 1 blog 1 tiket. ade 10 admin pun tetap 1 tiket

Balas
avatar

berkat dari jumpa geng KBBA & EFG

Balas
avatar

mesti join ni ! best tu dapat tiket free ;)

Balas
avatar

sapa sapa pun boleh join ke ewan?

Balas
avatar

ehemm kalau pegi paris ke london ke..jangan lupe ole2 utk adik kakak abang EFG eh abe we..hihi

Balas
avatar

tu la. da save 1 tiket

Balas
avatar

sapa2 pun blh. anta je email

Balas
avatar

belanja gambar je. heheheee

Balas
avatar

Terima kasih untuk entry ini. Dah hantar pemohonan. Hehehehehe

Balas
avatar

Admin AA da cakap hntar link utk registration, tp link x kluar dkt email.. mcm mana ye?

Balas
avatar

cuba hantar lagi dan cek email yang di hantar tu. atau tengok dkt bhgn spam dsb

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.