Air Asia Bloggers Community





AirAsia Bloggers Community

Akhirnya, penantian selama 2 minggu tercapai. Heheheee...


Pada mulanya Abe We pun tak tahu pasal kewujudan Air Asia Blogger Community ini. Berblog dari tahun 2011, sekarang baru tahu. Terima kasih juga kepada +Fauzi Noordin  yang merupakan pendorong Abe We untuk kembali berblog setelah hanya berblog ikut sedap tekak. Tak lupa juga kepada pasukan gerak khas berhaluan sederhana #exchange feed group yang terus menerus memberikan sokongan, dorongan, support, idea, galakan, semangat dan yang sewaktu dengannya.

Alkisahnya, +Fauzi Noordin  yang juga sekutu Abe We dalam http://www.stylosport.com/ dapat invitation pergi London di atas tiket AABC ni. Dan semalam, menerusi entri di dalam Stylo Sport [Klik di ini], dia pun share email AABC iaitu maa_corpcomm@airasia.com. Dan akhirnya, AABC pun membalas email Abe We dan http://wayneharraz.blogspot.com/ kini sudah pun menjadi ahli AABC.


Dan kepada sesiapa yang belum sertai AABC, mari kita sertai.

Previous
Next Post »

21 comments

Write comments
nur ikaa
AUTHOR
9 April 2015 at 11:06 delete

macam best jer ni....

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:17 delete

join la bro. byk peluang dari AABC ni

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:17 delete

join la ika. silap haribulan, AABC bg tiket flight free. Memang dah ada yang dapat dah.

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:27 delete

nak join jugak la.. hantar email je ke?

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:28 delete

hantar email n details skit. tu je

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
9 April 2015 at 16:36 delete

wah semakin maju cikgu ewan kita ni :) Good luck .

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
9 April 2015 at 17:14 delete

bab dapat tiket flight free tu sangaaaattttt menggoda.....!!
hehehehehee... nak try gak laa... :)

Reply
avatar
9 April 2015 at 17:27 delete

aah. mmg diorg dpt tiket free utk 1 org shj lah. hehehe... 1 blog 1 tiket. ade 10 admin pun tetap 1 tiket

Reply
avatar
9 April 2015 at 17:27 delete

berkat dari jumpa geng KBBA & EFG

Reply
avatar
9 April 2015 at 19:50 delete

mesti join ni ! best tu dapat tiket free ;)

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
9 April 2015 at 22:39 delete

sapa sapa pun boleh join ke ewan?

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
10 April 2015 at 09:41 delete

ehemm kalau pegi paris ke london ke..jangan lupe ole2 utk adik kakak abang EFG eh abe we..hihi

Reply
avatar
10 April 2015 at 09:48 delete

sapa2 pun blh. anta je email

Reply
avatar
10 April 2015 at 09:48 delete

belanja gambar je. heheheee

Reply
avatar
14 August 2015 at 15:45 delete

Terima kasih untuk entry ini. Dah hantar pemohonan. Hehehehehe

Reply
avatar
13 July 2016 at 13:49 delete

Admin AA da cakap hntar link utk registration, tp link x kluar dkt email.. mcm mana ye?

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
14 July 2016 at 16:50 delete

cuba hantar lagi dan cek email yang di hantar tu. atau tengok dkt bhgn spam dsb

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.