Air Asia Bloggers Community





AirAsia Bloggers Community

Akhirnya, penantian selama 2 minggu tercapai. Heheheee...


Pada mulanya Abe We pun tak tahu pasal kewujudan Air Asia Blogger Community ini. Berblog dari tahun 2011, sekarang baru tahu. Terima kasih juga kepada +Fauzi Noordin  yang merupakan pendorong Abe We untuk kembali berblog setelah hanya berblog ikut sedap tekak. Tak lupa juga kepada pasukan gerak khas berhaluan sederhana #exchange feed group yang terus menerus memberikan sokongan, dorongan, support, idea, galakan, semangat dan yang sewaktu dengannya.

Alkisahnya, +Fauzi Noordin  yang juga sekutu Abe We dalam http://www.stylosport.com/ dapat invitation pergi London di atas tiket AABC ni. Dan semalam, menerusi entri di dalam Stylo Sport [Klik di ini], dia pun share email AABC iaitu maa_corpcomm@airasia.com. Dan akhirnya, AABC pun membalas email Abe We dan http://wayneharraz.blogspot.com/ kini sudah pun menjadi ahli AABC.


Dan kepada sesiapa yang belum sertai AABC, mari kita sertai.

Previous
Next Post »

21 comments

Write comments
nur ikaa
AUTHOR
9 April 2015 at 11:06 delete

macam best jer ni....

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:17 delete

join la bro. byk peluang dari AABC ni

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:17 delete

join la ika. silap haribulan, AABC bg tiket flight free. Memang dah ada yang dapat dah.

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:27 delete

nak join jugak la.. hantar email je ke?

Reply
avatar
9 April 2015 at 11:28 delete

hantar email n details skit. tu je

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
9 April 2015 at 16:36 delete

wah semakin maju cikgu ewan kita ni :) Good luck .

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
9 April 2015 at 17:14 delete

bab dapat tiket flight free tu sangaaaattttt menggoda.....!!
hehehehehee... nak try gak laa... :)

Reply
avatar
9 April 2015 at 17:27 delete

aah. mmg diorg dpt tiket free utk 1 org shj lah. hehehe... 1 blog 1 tiket. ade 10 admin pun tetap 1 tiket

Reply
avatar
9 April 2015 at 17:27 delete

berkat dari jumpa geng KBBA & EFG

Reply
avatar
9 April 2015 at 19:50 delete

mesti join ni ! best tu dapat tiket free ;)

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
9 April 2015 at 22:39 delete

sapa sapa pun boleh join ke ewan?

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
10 April 2015 at 09:41 delete

ehemm kalau pegi paris ke london ke..jangan lupe ole2 utk adik kakak abang EFG eh abe we..hihi

Reply
avatar
10 April 2015 at 09:48 delete

sapa2 pun blh. anta je email

Reply
avatar
10 April 2015 at 09:48 delete

belanja gambar je. heheheee

Reply
avatar
14 August 2015 at 15:45 delete

Terima kasih untuk entry ini. Dah hantar pemohonan. Hehehehehe

Reply
avatar
13 July 2016 at 13:49 delete

Admin AA da cakap hntar link utk registration, tp link x kluar dkt email.. mcm mana ye?

Reply
avatar
wayne harraz
AUTHOR
14 July 2016 at 16:50 delete

cuba hantar lagi dan cek email yang di hantar tu. atau tengok dkt bhgn spam dsb

Reply
avatar