Air Asia Bloggers Community

AirAsia Bloggers Community

Akhirnya, penantian selama 2 minggu tercapai. Heheheee...


Pada mulanya Abe We pun tak tahu pasal kewujudan Air Asia Blogger Community ini. Berblog dari tahun 2011, sekarang baru tahu. Terima kasih juga kepada +Fauzi Noordin  yang merupakan pendorong Abe We untuk kembali berblog setelah hanya berblog ikut sedap tekak. Tak lupa juga kepada pasukan gerak khas berhaluan sederhana #exchange feed group yang terus menerus memberikan sokongan, dorongan, support, idea, galakan, semangat dan yang sewaktu dengannya.

Alkisahnya, +Fauzi Noordin  yang juga sekutu Abe We dalam http://www.stylosport.com/ dapat invitation pergi London di atas tiket AABC ni. Dan semalam, menerusi entri di dalam Stylo Sport [Klik di ini], dia pun share email AABC iaitu maa_corpcomm@airasia.com. Dan akhirnya, AABC pun membalas email Abe We dan http://wayneharraz.blogspot.com/ kini sudah pun menjadi ahli AABC.


Dan kepada sesiapa yang belum sertai AABC, mari kita sertai.

Previous
Next Post »
21 Komentar untuk "Air Asia Bloggers Community"

join la bro. byk peluang dari AABC ni

join la ika. silap haribulan, AABC bg tiket flight free. Memang dah ada yang dapat dah.

nak join jugak la.. hantar email je ke?

hantar email n details skit. tu je

wah semakin maju cikgu ewan kita ni :) Good luck .

bab dapat tiket flight free tu sangaaaattttt menggoda.....!!
hehehehehee... nak try gak laa... :)

aah. mmg diorg dpt tiket free utk 1 org shj lah. hehehe... 1 blog 1 tiket. ade 10 admin pun tetap 1 tiket

berkat dari jumpa geng KBBA & EFG

mesti join ni ! best tu dapat tiket free ;)

sapa sapa pun boleh join ke ewan?

ehemm kalau pegi paris ke london ke..jangan lupe ole2 utk adik kakak abang EFG eh abe we..hihi

Terima kasih untuk entry ini. Dah hantar pemohonan. Hehehehehe

Admin AA da cakap hntar link utk registration, tp link x kluar dkt email.. mcm mana ye?

cuba hantar lagi dan cek email yang di hantar tu. atau tengok dkt bhgn spam dsb

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF