Main game Pony Express di Google





155th Pony Express Anniversary

Buka sahaja web site google pagi ini, Abe We nampak ada gambar kuda bergerak-gerak seperti di bawah ini. Abe We ingatkan hanyalah sejenis video. Rupa-rupanya, game. Layanlah game ini sikit pagi ni, Hahaaa

Kalau anda rasa tekanan di awal pagi ni, pergi sahaja ke web site google. Kemudian double click gambar tu.


Bila sudah double click, gerakkan kuda tu dengan anak panah dan kumpulkan sampul surat. Iyalah kan, nama pun  155th Pony Express Anniversary, mestilah kita kena laksanakan misi mengumpul sampul surat.


Tunggan dengan berhati-hati ye. Jangan terlanggar pokoklah, kaktuslah, lopak air la.


Jom main.......
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
khaty aiman
AUTHOR
14 April 2015 at 11:03 delete

tak reti main..asyik excident ja..

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
14 April 2015 at 11:08 delete

haaaa baru tahu je ni... sat nak check hahahahha

Reply
avatar
14 April 2015 at 11:35 delete

sama lah kita. mls da nk maen. makin tensen...

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
14 April 2015 at 15:40 delete

kat situ pun sempat men ye wayne :)

Reply
avatar
ahkak gojes
AUTHOR
14 April 2015 at 16:33 delete

hahah..game rupanya...KG ada nampak pepagi td..tp xsangka game pulak

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
14 April 2015 at 16:39 delete

game ke..ingatkan saja jer benda alah tu, huhu nak main la..jap

Reply
avatar