">

Main game Pony Express di Google

/
9 Comments

155th Pony Express Anniversary

Buka sahaja web site google pagi ini, Abe We nampak ada gambar kuda bergerak-gerak seperti di bawah ini. Abe We ingatkan hanyalah sejenis video. Rupa-rupanya, game. Layanlah game ini sikit pagi ni, Hahaaa

Kalau anda rasa tekanan di awal pagi ni, pergi sahaja ke web site google. Kemudian double click gambar tu.


Bila sudah double click, gerakkan kuda tu dengan anak panah dan kumpulkan sampul surat. Iyalah kan, nama pun  155th Pony Express Anniversary, mestilah kita kena laksanakan misi mengumpul sampul surat.


Tunggan dengan berhati-hati ye. Jangan terlanggar pokoklah, kaktuslah, lopak air la.


Jom main.......


You may also like

9 comments:

  1. tak reti main..asyik excident ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kita. mls da nk maen. makin tensen...

      Delete
  2. haaaa baru tahu je ni... sat nak check hahahahha

    ReplyDelete
  3. kat situ pun sempat men ye wayne :)

    ReplyDelete
  4. hahah..game rupanya...KG ada nampak pepagi td..tp xsangka game pulak

    ReplyDelete
  5. game ke..ingatkan saja jer benda alah tu, huhu nak main la..jap

    ReplyDelete