Main game Pony Express di Google

155th Pony Express Anniversary

Buka sahaja web site google pagi ini, Abe We nampak ada gambar kuda bergerak-gerak seperti di bawah ini. Abe We ingatkan hanyalah sejenis video. Rupa-rupanya, game. Layanlah game ini sikit pagi ni, Hahaaa

Kalau anda rasa tekanan di awal pagi ni, pergi sahaja ke web site google. Kemudian double click gambar tu.


Bila sudah double click, gerakkan kuda tu dengan anak panah dan kumpulkan sampul surat. Iyalah kan, nama pun  155th Pony Express Anniversary, mestilah kita kena laksanakan misi mengumpul sampul surat.


Tunggan dengan berhati-hati ye. Jangan terlanggar pokoklah, kaktuslah, lopak air la.


Jom main.......
Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "Main game Pony Express di Google"

tak reti main..asyik excident ja..

haaaa baru tahu je ni... sat nak check hahahahha

sama lah kita. mls da nk maen. makin tensen...

kat situ pun sempat men ye wayne :)

hahah..game rupanya...KG ada nampak pepagi td..tp xsangka game pulak

game ke..ingatkan saja jer benda alah tu, huhu nak main la..jap

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF