Main game Pony Express di Google

Main game Pony Express di Google

155th Pony Express Anniversary

Buka sahaja web site google pagi ini, Abe We nampak ada gambar kuda bergerak-gerak seperti di bawah ini. Abe We ingatkan hanyalah sejenis video. Rupa-rupanya, game. Layanlah game ini sikit pagi ni, Hahaaa

Kalau anda rasa tekanan di awal pagi ni, pergi sahaja ke web site google. Kemudian double click gambar tu.


Bila sudah double click, gerakkan kuda tu dengan anak panah dan kumpulkan sampul surat. Iyalah kan, nama pun  155th Pony Express Anniversary, mestilah kita kena laksanakan misi mengumpul sampul surat.


Tunggan dengan berhati-hati ye. Jangan terlanggar pokoklah, kaktuslah, lopak air la.


Jom main.......

9 comments

avatar

lah game ke ? haha

Balas
avatar

tak reti main..asyik excident ja..

Balas
avatar

haaaa baru tahu je ni... sat nak check hahahahha

Balas
avatar

sama lah kita. mls da nk maen. makin tensen...

Balas
avatar
Balas
avatar
Balas
avatar

kat situ pun sempat men ye wayne :)

Balas
avatar

hahah..game rupanya...KG ada nampak pepagi td..tp xsangka game pulak

Balas
avatar

game ke..ingatkan saja jer benda alah tu, huhu nak main la..jap

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.