Wanita Terbahagia





Bunga Citra Lestari - Wanita Terbahagia


Mesti ramai dah dengar lagu dari BCL ni kan. Abe we pun suka. Lagu simple. Ya emang cocok di dengar telinga ini. Emangnya guwe suka bangat sama lagu ini. Maningan pula, bila di dengarin di dalam mobil, guwe sama istri lagi joget-joget.

Guwe minat bener tang korus nya:-

Bersama kamu
Ku jadi tahu
Artinya waktu
Lebih berharga dari harta di dunia
Bersama kamu
Ku rasa jauh
Lebih mengerti
Arti cinta tanpa harus mengucapkan cinta
Mari dengarin ya video ini. Tapi bukan video official lah

Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
24 March 2015 at 14:43 delete

yupp... sedap kan lagu ni.. lagu simple tapi bermakna... :)
tapi kalau ye pun tak kan sampai bertukar slang plak Ewan... kok jadi orang seberang sihh... hehehehee... :p

Reply
avatar
24 March 2015 at 14:55 delete

waduh...kok guwe lagu gini deh...udah dengar banyak kali. lidahnya udah pegel.....

Reply
avatar
24 March 2015 at 16:23 delete

enak kan? bisa bergoyang-goyang badannya

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.