Segmen Mari Tingkatkan Follower Blog by Bonde

Segmen Mari Tingkatkan Follower Blog by Bonde

Segmen Mari Tingkatkan Follower Blog by Bonde


Oleh kerana aku sudah berada di rumah baru sekarang, jadi adalah menjadi sesuatu yang lumrah menambah keahlian dan berconnecting dengan blogger lain.

Satu segmen yang thorbaek bak hang, segmen Mari Tingkatkan Follower Blog dari blogger Bonda yang juga merupakan ahli #ExchangeFeedGroup.

Bukan susah pun segmen ni. Caranya:-

Syarat-syarat penyertaan mudah jer...:

1.Follow blog bonde : http://kumahuitu.blogspot.com

2.Follow IG bonde : zaidalifah aisheteru ( kalau yg dah follow tu, terima kasih banyak saja suka-suka, cuci mata )

3.Buat entri yang bertajuk: SEGMEN MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

4.Copy banner di atas dan backlink ke entri ini semula

5.Jangan lupa copy n paste url link di ruangan komen entri ini sahaja

6.komen disitu anda follower ke berapa ___ ? sekarang follower kumahuitu ade 928 bagi yg baru follow boleh mention yg ke berapa _____dan yg dah lama follow pon boleh join juga.. just mention dah follow..

Bab yang nombol 6 tu, sebab dah lama folo, tak tahu pula follower yang ke berapa. Hahaaa.....

6 comments

avatar

selamat bersegmen....wuyooooo tak sangka sama templates

Balas
avatar

good luck wayne :)

Balas
avatar

Rasa di honeykan..... =D

Balas
avatar
Balas
avatar

Selamat bersegmen ewan #ExchangeFeedGroup

Balas
avatar

Kembar.. Martian same ewento.. :D

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.