">

Segmen Mari Tingkatkan Follower Blog by Bonde

/
6 Comments

Segmen Mari Tingkatkan Follower Blog by Bonde


Oleh kerana aku sudah berada di rumah baru sekarang, jadi adalah menjadi sesuatu yang lumrah menambah keahlian dan berconnecting dengan blogger lain.

Satu segmen yang thorbaek bak hang, segmen Mari Tingkatkan Follower Blog dari blogger Bonda yang juga merupakan ahli #ExchangeFeedGroup.

Bukan susah pun segmen ni. Caranya:-

Syarat-syarat penyertaan mudah jer...:

1.Follow blog bonde : http://kumahuitu.blogspot.com

2.Follow IG bonde : zaidalifah aisheteru ( kalau yg dah follow tu, terima kasih banyak saja suka-suka, cuci mata )

3.Buat entri yang bertajuk: SEGMEN MARI "TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

4.Copy banner di atas dan backlink ke entri ini semula

5.Jangan lupa copy n paste url link di ruangan komen entri ini sahaja

6.komen disitu anda follower ke berapa ___ ? sekarang follower kumahuitu ade 928 bagi yg baru follow boleh mention yg ke berapa _____dan yg dah lama follow pon boleh join juga.. just mention dah follow..

Bab yang nombol 6 tu, sebab dah lama folo, tak tahu pula follower yang ke berapa. Hahaaa.....


You may also like

6 comments: