Segmen Bloglist by JINDRISSKA


1 lagi segmen bloglist bersama rakan seperjuangan ExchangeFeedBlog. Mesti peminat tegar Spongebob kan? Kemahin lagi senyum.

Bukan susah pun kalau nak join. Jom-jom kita join.

  • Follow blog Jindrisska.blogspot.com & bagitahu korang follower ke berapa
  • Buat satu entri bertajuk ''Segmen Bloglist by JINDRISSKA''
  • Pastu letak banner spongebob ni & back link ke sini
  • Pastekan link/url korang dekat ruangkan komen entry ni.

  • Apa yang menarik. Selain hadiah, korang juga boleh belajar bahasa Jerman kat blog ni. Dan pemilik blog ni, tengah study kat Jerman. Bangga betul dengan Aisya dan En Hasben dia. 

    Good Luck Aisya.


    p/s: saya hanya tahu Guten Tag, Ich Leibe, Volkswagon....hehehehe... (selain pemain bola)
    Previous
    Next Post »
    8 Komentar untuk "Segmen Bloglist by JINDRISSKA"

    All the best dear ;)

    #ExchangeFeedGroup

    saya dari segmen yg sama. and Done Follow

    http://www.delimamerah.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    salam perkenalan

    salam.. datang follow sini.. jemput datang ke blog ye :)

    myimpiannaad.blogspot.com

    singgah Blogwalking sini..
    all the best..

    -Hikayat Budak Pening-

    Good luck ewan
    #ExchangeFeedGroup

    ayu datang dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh join segmen ayu juga... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    Yuhuu singgah dari segmen yg same.. ;)

    salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    Terima Kasih Sudah Berkomentar
     
    Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF