">

Segmen Bloglist by JINDRISSKA

/
8 Comments

1 lagi segmen bloglist bersama rakan seperjuangan ExchangeFeedBlog. Mesti peminat tegar Spongebob kan? Kemahin lagi senyum.

Bukan susah pun kalau nak join. Jom-jom kita join.

  • Follow blog Jindrisska.blogspot.com & bagitahu korang follower ke berapa
  • Buat satu entri bertajuk ''Segmen Bloglist by JINDRISSKA''
  • Pastu letak banner spongebob ni & back link ke sini
  • Pastekan link/url korang dekat ruangkan komen entry ni.

  • Apa yang menarik. Selain hadiah, korang juga boleh belajar bahasa Jerman kat blog ni. Dan pemilik blog ni, tengah study kat Jerman. Bangga betul dengan Aisya dan En Hasben dia. 

    Good Luck Aisya.


    p/s: saya hanya tahu Guten Tag, Ich Leibe, Volkswagon....hehehehe... (selain pemain bola)


    You may also like

    8 comments:

    1. All the best dear ;)

      #ExchangeFeedGroup

      ReplyDelete
    2. saya dari segmen yg sama. and Done Follow

      http://www.delimamerah.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

      salam perkenalan

      ReplyDelete
    3. salam.. datang follow sini.. jemput datang ke blog ye :)

      myimpiannaad.blogspot.com

      ReplyDelete
    4. Good luck ewan
      #ExchangeFeedGroup

      ReplyDelete
    5. ayu datang dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh join segmen ayu juga... tq ye..

      http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

      ReplyDelete
    6. Yuhuu singgah dari segmen yg same.. ;)

      ReplyDelete
    7. salam singgah dari segmen sama :)

      http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

      ReplyDelete