Segmen Bloglist by JINDRISSKA

Segmen Bloglist by JINDRISSKA


1 lagi segmen bloglist bersama rakan seperjuangan ExchangeFeedBlog. Mesti peminat tegar Spongebob kan? Kemahin lagi senyum.

Bukan susah pun kalau nak join. Jom-jom kita join.

  • Follow blog Jindrisska.blogspot.com & bagitahu korang follower ke berapa
  • Buat satu entri bertajuk ''Segmen Bloglist by JINDRISSKA''
  • Pastu letak banner spongebob ni & back link ke sini
  • Pastekan link/url korang dekat ruangkan komen entry ni.

  • Apa yang menarik. Selain hadiah, korang juga boleh belajar bahasa Jerman kat blog ni. Dan pemilik blog ni, tengah study kat Jerman. Bangga betul dengan Aisya dan En Hasben dia. 

    Good Luck Aisya.


    p/s: saya hanya tahu Guten Tag, Ich Leibe, Volkswagon....hehehehe... (selain pemain bola)

    8 comments

    avatar

    All the best dear ;)

    #ExchangeFeedGroup

    Balas
    avatar

    saya dari segmen yg sama. and Done Follow

    http://www.delimamerah.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    salam perkenalan

    Balas
    avatar

    salam.. datang follow sini.. jemput datang ke blog ye :)

    myimpiannaad.blogspot.com

    Balas
    avatar

    singgah Blogwalking sini..
    all the best..

    -Hikayat Budak Pening-

    Balas
    avatar

    Good luck ewan
    #ExchangeFeedGroup

    Balas
    avatar

    ayu datang dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh join segmen ayu juga... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    Balas
    avatar

    Yuhuu singgah dari segmen yg same.. ;)

    Balas
    avatar

    salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    Balas

    [PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

    [PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

    Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

    Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.