Nameless Band - Kenangan semasa muda






Apa lah cerita dengan band yang pernah di wujudkan ni ye. Bila semua orang sudah punya komitmen dan sudah terpisah, apa yang tinggal hanyalah memori.


Ekceli band ni member aku yang tubuhkan. Dia pun ada band lain. Masa tu tahun 2009. Aku memang minat dengan lagu bergenre punk rock. So, bila member aku ni ada plan nak buat band lain, aku pun on je lah. Sempat lah aku record beberapa buah lagu. 4 - 5 lagu kot. Bukanlah nak popular, tapi kot dapat masuk AJL, siapa yang tahu kan? Hahaaaa....

Tapi start 2012, aku pun start berhijrah. Bila sudah berhijrah.....memang senyap je lah.

Ekceli masa awal tahun 2011 tu, kita orang ada rekod video klip. Tapi tak sempat nak habiskan. Videonya pun entah ke mana.

CD ni pula, band mate kita orang yang buat atas inisiatif dia sendiri. Dia kata nak try jual dekat kedai. Tapi tak tahu la outcome dia macam mana.


CD ni pula, band mate kita orang yang buat atas inisiatif dia sendiri. Dia kata nak try jual dekat kedai. Tapi tak tahu la outcome dia macam mana.

Semua lagu yang dirakam tu ada dekat website http://www.reverbnation.com/namelessjb/songs.

Antara lagu yang sempat aku rakam sebelum berhijrah:-

Might be you

Friend or foe

Ayu

Dilema.
Lagu Dilema ni special sikit, ada part rap. Rasa macam rappers pula masa record lagu ni.

Sebenarnya ada banyak lagi lagu. Dalam 11 lagu. Tapi yang lain tu aku tak join masa rakam lagu.

Dan lagu yang ni, agak menarik untuk di dengar.
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
anajingga
AUTHOR
13 March 2015 at 11:16 delete

wah siap ada CD tu ,cayalah wayne :)

Reply
avatar
16 March 2015 at 17:13 delete

cd ni kawan yang buat. sy buat xtau je. heheee

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
17 March 2015 at 15:27 delete

Mak aii sempat rakam lagu tuu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.