Nameless Band - Kenangan semasa muda

Nameless Band - Kenangan semasa muda


Apa lah cerita dengan band yang pernah di wujudkan ni ye. Bila semua orang sudah punya komitmen dan sudah terpisah, apa yang tinggal hanyalah memori.


Ekceli band ni member aku yang tubuhkan. Dia pun ada band lain. Masa tu tahun 2009. Aku memang minat dengan lagu bergenre punk rock. So, bila member aku ni ada plan nak buat band lain, aku pun on je lah. Sempat lah aku record beberapa buah lagu. 4 - 5 lagu kot. Bukanlah nak popular, tapi kot dapat masuk AJL, siapa yang tahu kan? Hahaaaa....

Tapi start 2012, aku pun start berhijrah. Bila sudah berhijrah.....memang senyap je lah.

Ekceli masa awal tahun 2011 tu, kita orang ada rekod video klip. Tapi tak sempat nak habiskan. Videonya pun entah ke mana.

CD ni pula, band mate kita orang yang buat atas inisiatif dia sendiri. Dia kata nak try jual dekat kedai. Tapi tak tahu la outcome dia macam mana.


CD ni pula, band mate kita orang yang buat atas inisiatif dia sendiri. Dia kata nak try jual dekat kedai. Tapi tak tahu la outcome dia macam mana.

Semua lagu yang dirakam tu ada dekat website http://www.reverbnation.com/namelessjb/songs.

Antara lagu yang sempat aku rakam sebelum berhijrah:-

Might be you

Friend or foe

Ayu

Dilema.
Lagu Dilema ni special sikit, ada part rap. Rasa macam rappers pula masa record lagu ni.

Sebenarnya ada banyak lagi lagu. Dalam 11 lagu. Tapi yang lain tu aku tak join masa rakam lagu.

Dan lagu yang ni, agak menarik untuk di dengar.

Share this:

Disqus Comments