Produk hilangkan jerawat dan jeragat terbaik





Q sarra ejen putrajaya

Korang pernah dengar produk kosmetik namanya Q'Sarra? Siapa yang tak tahu, hari ini, abe we nak cerita sikit.

Produk Q'Sarra ni memang terbukti berkesan mengurangkan jerawat dan jerawat sehingga 99% nyah dari kulit wajah kita.


Antara famili members abe we yang pakai ialah wife abe we, adik ipar abe we dan mak mertua abe we.

Produk hilangkan jerawat dan jeragat terbaik



Wife abe we pakai untuk hilangkan parut jerawat. Adik ipar abe we pula, dia ada masalah jerawat yang agak kronik. Banyak produk dia cuba. Malahan pernah jumpa pakar kulit dekat Nismilan (Negeri Sembilan). Tapi masih berjerawat juga. So, dia cuba lah produk ni. Memang terbukti mengurangkan masalah jerawat.



Manakala mak mertua abe we pula pakai untuk hilangkan jeragat. Nah, sekarang dia pakai, bersih muka dia.


Inilah wajah terbaru mak mertua abe we. Bersihkan muka dia?

Jerawat pun hilang. Jeragat pun hilang. Apa lagi, boleh whatsapp no di bawah ni.

Q sarra ejen putrajaya

Opss, terlupa pula. Bagaimana dengan harganya kan?

Q sarra ejen putrajaya
Trial Set : RM64.90 (SM) RM70.90 (SS)

Q sarra ejen putrajaya
Full Set: RM109.90 (SM) RM 114.90 (SS)


Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
EAT,MAKE,READ
AUTHOR
18 March 2015 at 10:40 delete

hehehe.. sesuai utk huda

Reply
avatar
18 March 2015 at 10:42 delete

pm je no kt atas tu. produk ni mmg ok sangat

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
18 March 2015 at 11:41 delete

Ingat wan yang juai produk ni

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
18 March 2015 at 14:16 delete

Amboii abe we.. Bgus produk ni..

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
19 March 2015 at 10:04 delete

Wahhh macam best je produk ni ^^

Reply
avatar
19 March 2015 at 11:16 delete

try la nani. promote dekat kawan2. cuba trial set dulu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.