Peraduan teka berat Amal Insyirah oleh mummy Irra

Peraduan teka berat Amal Insyirah oleh mummy Irra

Klik banner untuk join


Hari ni abe we datang untuk support pasukan gerak khas #efg (exchange feed group) dalam satu contest "Teka berat baby Amal Insyirah" kelolaan +irra yyan .

Bukan nak menang sangat pun. Tapi nak menunjukkan kehebatan tekaan abe we (hohohohoh. gelak sambil letak tangan di pinggang). Entah tepat entah tidak. Agak-agak je lah ye

Ok buk +irra yyan , Abe we yang kacak ingin teka. Berat baby Amal ialah:-

3.25kg
Kalau awak yang baca ni nak join juga, boleh. Kita lihat hadiah dan peraturan dia di bawah ini:-

...................................................................................................................................................................

Hadiah berupa wang tunai berjumlah RM100

Pemenang adalah peneka paling tepat. Jika tiada jawapan paling tepat, jawapan paling hampir di kira sebagai pemenang.

Tarikh tamat penyertaan adalah pada bila-bila masa sahaja bergantung kepada penganjur.

Penyertaan nya mudah aja:

1. Follow blog www.irrayyan.com dan
           instagr.am/rayyankata

2. 
 Follow blog sponsor

3. Masukkan blog di bawah ke dalam bloglist
  1. ana www.anajingga.blogspot.com
  2. kc www.memburucintamu.blogspot.com
  3. sha www.awansayatasana.blogspot.com
  4. pcl www.nazlee.com
  5. anis www.adnan-daughter.blogspot.com

4. Follow instagram

10 comments

avatar

Terima kasih abe we yang kacak

Balas
avatar
Balas
avatar

good luck abang ewan :D

Balas
avatar

good luck ewan..hampir tepat eh haha.

Balas
avatar

ececeh, salah tu ewan..huhu :0

Balas
avatar

alamak ketinggalan... nk join jugakkkk!

Balas
avatar
Balas
avatar

tahniah....kerana sudi menjawab hehehe

Balas
avatar

goodluck abg ewan...kite nk teka jugaklah, 3.3 kilo :D ehhehehehe

Balas
avatar

tak betul tu dikk.. ciba lagi..heheh

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.