">

Peraduan teka berat Amal Insyirah oleh mummy Irra

/
10 Comments
Klik banner untuk join


Hari ni abe we datang untuk support pasukan gerak khas #efg (exchange feed group) dalam satu contest "Teka berat baby Amal Insyirah" kelolaan +irra yyan .

Bukan nak menang sangat pun. Tapi nak menunjukkan kehebatan tekaan abe we (hohohohoh. gelak sambil letak tangan di pinggang). Entah tepat entah tidak. Agak-agak je lah ye

Ok buk +irra yyan , Abe we yang kacak ingin teka. Berat baby Amal ialah:-

3.25kg
Kalau awak yang baca ni nak join juga, boleh. Kita lihat hadiah dan peraturan dia di bawah ini:-

...................................................................................................................................................................

Hadiah berupa wang tunai berjumlah RM100

Pemenang adalah peneka paling tepat. Jika tiada jawapan paling tepat, jawapan paling hampir di kira sebagai pemenang.

Tarikh tamat penyertaan adalah pada bila-bila masa sahaja bergantung kepada penganjur.

Penyertaan nya mudah aja:

1. Follow blog www.irrayyan.com dan
           instagr.am/rayyankata

2. 
 Follow blog sponsor

3. Masukkan blog di bawah ke dalam bloglist
  1. ana www.anajingga.blogspot.com
  2. kc www.memburucintamu.blogspot.com
  3. sha www.awansayatasana.blogspot.com
  4. pcl www.nazlee.com
  5. anis www.adnan-daughter.blogspot.com

4. Follow instagram



You may also like

10 comments:

  1. Terima kasih abe we yang kacak

    ReplyDelete
  2. good luck ewan..hampir tepat eh haha.

    ReplyDelete
  3. ececeh, salah tu ewan..huhu :0

    ReplyDelete
  4. alamak ketinggalan... nk join jugakkkk!

    ReplyDelete
  5. tahniah....kerana sudi menjawab hehehe

    ReplyDelete
  6. goodluck abg ewan...kite nk teka jugaklah, 3.3 kilo :D ehhehehehe

    ReplyDelete
  7. tak betul tu dikk.. ciba lagi..heheh

    ReplyDelete