Peraduan teka berat Amal Insyirah oleh mummy Irra





Klik banner untuk join


Hari ni abe we datang untuk support pasukan gerak khas #efg (exchange feed group) dalam satu contest "Teka berat baby Amal Insyirah" kelolaan +irra yyan .

Bukan nak menang sangat pun. Tapi nak menunjukkan kehebatan tekaan abe we (hohohohoh. gelak sambil letak tangan di pinggang). Entah tepat entah tidak. Agak-agak je lah ye

Ok buk +irra yyan , Abe we yang kacak ingin teka. Berat baby Amal ialah:-

3.25kg
Kalau awak yang baca ni nak join juga, boleh. Kita lihat hadiah dan peraturan dia di bawah ini:-

...................................................................................................................................................................

Hadiah berupa wang tunai berjumlah RM100

Pemenang adalah peneka paling tepat. Jika tiada jawapan paling tepat, jawapan paling hampir di kira sebagai pemenang.

Tarikh tamat penyertaan adalah pada bila-bila masa sahaja bergantung kepada penganjur.

Penyertaan nya mudah aja:

1. Follow blog www.irrayyan.com dan
           instagr.am/rayyankata

2. 
 Follow blog sponsor

3. Masukkan blog di bawah ke dalam bloglist
  1. ana www.anajingga.blogspot.com
  2. kc www.memburucintamu.blogspot.com
  3. sha www.awansayatasana.blogspot.com
  4. pcl www.nazlee.com
  5. anis www.adnan-daughter.blogspot.com

4. Follow instagram

Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
irra yyan
AUTHOR
27 March 2015 at 09:03 delete

Terima kasih abe we yang kacak

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
27 March 2015 at 09:59 delete

good luck abang ewan :D

Reply
avatar
27 March 2015 at 10:17 delete

good luck ewan..hampir tepat eh haha.

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
27 March 2015 at 19:14 delete

ececeh, salah tu ewan..huhu :0

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
27 March 2015 at 21:31 delete

alamak ketinggalan... nk join jugakkkk!

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
27 March 2015 at 23:30 delete

tahniah....kerana sudi menjawab hehehe

Reply
avatar
28 March 2015 at 00:54 delete

goodluck abg ewan...kite nk teka jugaklah, 3.3 kilo :D ehhehehehe

Reply
avatar
1 April 2015 at 12:47 delete

tak betul tu dikk.. ciba lagi..heheh

Reply
avatar