Pakar IT  in the house

Pakar IT in the house


Inilah dia pakar IT abe we, Ir. Danish. Pantang bila nampak laptop tak ada orang guna. Cepat-cepat dia datang kat laptop tu.

Cuba teke simbol tangan yang Danish buat ni. Agak-agaknya simbol ape ye?

7 comments

avatar

alahai tomeinya Danish, buat peace kut tu,aminnn mudah-mudahan akan IR satu hari nanti... ;)

Balas
avatar

simbol ape tu? hehe

Balas
avatar

simbol.... watch out, saya pakar It!! hehehe

Balas
avatar

mcm gaya nak buat peace tp tak jadi..hehe

Balas
avatar

Danish buat simpol peace yoooo versi jari 1. Heheee

Balas
avatar

Simbol dont play play ha :D

Balas
avatar

hehehehee... good boy..
simbol : dont disturb please.....!! this is mine....!! hahahahahaaa.... :)

*done follow ewan.. happy berEFG ye...*

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.