Pakar IT in the house






Inilah dia pakar IT abe we, Ir. Danish. Pantang bila nampak laptop tak ada orang guna. Cepat-cepat dia datang kat laptop tu.

Cuba teke simbol tangan yang Danish buat ni. Agak-agaknya simbol ape ye?
Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
anajingga
AUTHOR
21 March 2015 at 13:10 delete

alahai tomeinya Danish, buat peace kut tu,aminnn mudah-mudahan akan IR satu hari nanti... ;)

Reply
avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
21 March 2015 at 16:57 delete

simbol ape tu? hehe

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
21 March 2015 at 21:10 delete

simbol.... watch out, saya pakar It!! hehehe

Reply
avatar
21 March 2015 at 22:26 delete

mcm gaya nak buat peace tp tak jadi..hehe

Reply
avatar
22 March 2015 at 16:59 delete

Danish buat simpol peace yoooo versi jari 1. Heheee

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
23 March 2015 at 11:37 delete

Simbol dont play play ha :D

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
23 March 2015 at 14:17 delete

hehehehee... good boy..
simbol : dont disturb please.....!! this is mine....!! hahahahahaaa.... :)

*done follow ewan.. happy berEFG ye...*

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.