Order 500 pieces Tart Shell?






Wahhh..ofis mate abe we order tart shell lagi dari abe we & family sdn bhd. Huhuuu.... Haritu 300 pieces pun mata dah nak hampir roboh gamaknya. Inikan pula 500 pieces.

Nampaknya abe we kena minum orang kampung long jack macam yang +Nazlee Ismail PCL  cerita dalam entri dia.

long jack orang kampung
Nak minum macam saranan PCL

Abe we rasa, kalau minum ni, mau 3 hari mata terbeliak je. Super duper power ni. Hehee...Apa-apa pun, tak malam ni, esok malam la abe we buat.

Ya Allah, kau berilah kekuatan kepada hambamu ini.....


Doakan Abe We & Family Sdn Bhd berjaya menghabiskan 500 pieces tart shell ye.....


Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
Eny Abdullah
AUTHOR
30 March 2015 at 15:46 delete

wahhh ewan yg buat sendiri ke???

Reply
avatar
30 March 2015 at 15:56 delete

haah...hand made...sangat mencabar mata di kala malam hari..... =D

Reply
avatar
miminadam
AUTHOR
30 March 2015 at 21:51 delete

Tart telur sedap . Nk feee boleh?

Reply
avatar
31 March 2015 at 07:56 delete

abe we buat shell nye shj. xde isi. heheee

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
31 March 2015 at 08:50 delete

rezeki tu ewan, nak cepat siap ajak Danish tolong hehe :0

Reply
avatar
31 March 2015 at 10:30 delete

danish tlg tgk je lah...heheee...sian plak tgk dia kurg di layan

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
1 April 2015 at 14:58 delete

wahhh... bagus ye..
dah nak raya nanti tentu lagi banyak tempahan... hehehehehe..

*ada keje kosong tak....? nak apply la.. cari duit poket... maklum lah dah GST... hekk hekk hekkk...*

Reply
avatar
1 April 2015 at 16:02 delete

boleh kak...penggentel tepung di kehendaki...hahahaa

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
2 April 2015 at 00:09 delete

wahhh terbaik.. semoga bisnes kencang abe we.. lepas nie dh bnyk tempahan..cri pekerja..hikhik

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.