Order 500 pieces Tart Shell?


Wahhh..ofis mate abe we order tart shell lagi dari abe we & family sdn bhd. Huhuuu.... Haritu 300 pieces pun mata dah nak hampir roboh gamaknya. Inikan pula 500 pieces.

Nampaknya abe we kena minum orang kampung long jack macam yang +Nazlee Ismail PCL  cerita dalam entri dia.

long jack orang kampung
Nak minum macam saranan PCL

Abe we rasa, kalau minum ni, mau 3 hari mata terbeliak je. Super duper power ni. Hehee...Apa-apa pun, tak malam ni, esok malam la abe we buat.

Ya Allah, kau berilah kekuatan kepada hambamu ini.....


Doakan Abe We & Family Sdn Bhd berjaya menghabiskan 500 pieces tart shell ye.....


9 comments

avatar

wahhh ewan yg buat sendiri ke???

avatar

haah...hand made...sangat mencabar mata di kala malam hari..... =D

avatar

Tart telur sedap . Nk feee boleh?

avatar

abe we buat shell nye shj. xde isi. heheee

avatar

rezeki tu ewan, nak cepat siap ajak Danish tolong hehe :0

avatar

danish tlg tgk je lah...heheee...sian plak tgk dia kurg di layan

avatar

wahhh... bagus ye..
dah nak raya nanti tentu lagi banyak tempahan... hehehehehe..

*ada keje kosong tak....? nak apply la.. cari duit poket... maklum lah dah GST... hekk hekk hekkk...*

avatar

boleh kak...penggentel tepung di kehendaki...hahahaa

avatar

wahhh terbaik.. semoga bisnes kencang abe we.. lepas nie dh bnyk tempahan..cri pekerja..hikhik

Click to comment