Order 500 pieces Tart Shell?

Order 500 pieces Tart Shell?


Wahhh..ofis mate abe we order tart shell lagi dari abe we & family sdn bhd. Huhuuu.... Haritu 300 pieces pun mata dah nak hampir roboh gamaknya. Inikan pula 500 pieces.

Nampaknya abe we kena minum orang kampung long jack macam yang +Nazlee Ismail PCL  cerita dalam entri dia.

long jack orang kampung
Nak minum macam saranan PCL

Abe we rasa, kalau minum ni, mau 3 hari mata terbeliak je. Super duper power ni. Hehee...Apa-apa pun, tak malam ni, esok malam la abe we buat.

Ya Allah, kau berilah kekuatan kepada hambamu ini.....


Doakan Abe We & Family Sdn Bhd berjaya menghabiskan 500 pieces tart shell ye.....


9 comments

avatar

wahhh ewan yg buat sendiri ke???

Balas
avatar

haah...hand made...sangat mencabar mata di kala malam hari..... =D

Balas
avatar

Tart telur sedap . Nk feee boleh?

Balas
avatar

abe we buat shell nye shj. xde isi. heheee

Balas
avatar

rezeki tu ewan, nak cepat siap ajak Danish tolong hehe :0

Balas
avatar

danish tlg tgk je lah...heheee...sian plak tgk dia kurg di layan

Balas
avatar

wahhh... bagus ye..
dah nak raya nanti tentu lagi banyak tempahan... hehehehehe..

*ada keje kosong tak....? nak apply la.. cari duit poket... maklum lah dah GST... hekk hekk hekkk...*

Balas
avatar

boleh kak...penggentel tepung di kehendaki...hahahaa

Balas
avatar

wahhh terbaik.. semoga bisnes kencang abe we.. lepas nie dh bnyk tempahan..cri pekerja..hikhik

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.