">

Order 500 pieces Tart Shell?

/
9 Comments

Wahhh..ofis mate abe we order tart shell lagi dari abe we & family sdn bhd. Huhuuu.... Haritu 300 pieces pun mata dah nak hampir roboh gamaknya. Inikan pula 500 pieces.

Nampaknya abe we kena minum orang kampung long jack macam yang +Nazlee Ismail PCL  cerita dalam entri dia.

long jack orang kampung
Nak minum macam saranan PCL

Abe we rasa, kalau minum ni, mau 3 hari mata terbeliak je. Super duper power ni. Hehee...Apa-apa pun, tak malam ni, esok malam la abe we buat.

Ya Allah, kau berilah kekuatan kepada hambamu ini.....


Doakan Abe We & Family Sdn Bhd berjaya menghabiskan 500 pieces tart shell ye.....




You may also like

9 comments:

  1. wahhh ewan yg buat sendiri ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...hand made...sangat mencabar mata di kala malam hari..... =D

      Delete
  2. Tart telur sedap . Nk feee boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. abe we buat shell nye shj. xde isi. heheee

      Delete
  3. rezeki tu ewan, nak cepat siap ajak Danish tolong hehe :0

    ReplyDelete
    Replies
    1. danish tlg tgk je lah...heheee...sian plak tgk dia kurg di layan

      Delete
  4. wahhh... bagus ye..
    dah nak raya nanti tentu lagi banyak tempahan... hehehehehe..

    *ada keje kosong tak....? nak apply la.. cari duit poket... maklum lah dah GST... hekk hekk hekkk...*

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kak...penggentel tepung di kehendaki...hahahaa

      Delete
  5. wahhh terbaik.. semoga bisnes kencang abe we.. lepas nie dh bnyk tempahan..cri pekerja..hikhik

    ReplyDelete