Exchange Feed Group - tingkatkan pembaca blog anda

Exchange Feed Group - tingkatkan pembaca blog anda


Exchange Feed Group

Sebenarnya dan kalau hendak ikutkan hati, bak kata pepatah "di luah mati emak, di telan mati bapa, di kemam sendiri mati...." hahaha... rasanya sudah lama aku hendak buat blog sendiri.

Tapi, sifat kemalasan yang menebal, membuatkan aku berat tulang nak buat blog sendiri. Iyalah, aku pun sekarang lebih fokus dengan blog http://www.stylosport.com/ bergandingan bersama Luis Garcia yang merupakan CEO dan juga Bergkamp.

Dan sejak aku join Exchange Feed Group ini, menerusi blog http://akifimtiyaz3.blogspot.com/ semenjak 5 Februari 2015 sampai hari ini, group ini sudah mencecah 19 orang. Ramai juga.

Apa yang aku dapat?


  1. Sokongan untuk berblog. Blogger dan sokongan umpama isi dengan kuku. Hilang kuku, tinggal isi. Hilang isi, kuku pun tiada.
  2. UV yang membolehkan aku senyum. Kalau nak di ikutkan, UV Stylo Sport pada tahun 2014 mencecah 1000 UV sehari. Namun, entah sebab apa, tahun 2015 merosot kepada angka puluh sahaja. Namun setelah join group ini, dari angka puluh, kini capai setengah ribu. Ok lah tu. meningkat naik.
  3. Bertukar ilmu. Macam-macam ilmu yang ada dalam group. Kalau tak percaya, masuk group ini dulu dan baru tahu
  4.  dan banyak lagi......

Siapa ahli Group ini?


1. Mommy Irra
mommyirra@irrayyan.com

2. Anizz Anissa
suci_qaseh67@yahoo.com

3. Arz Moha @arzmoha
azrilmohdhaniffa@gmail.com

4. Nur Inani
nurinani59@gmail.com

5. Bonda
iffah208@gmail.com

6. PCL pakciklee
nazli.angkasa.gmail.com

7. Lya
lyaaisya@gmail.com

8. Ejoy

9. Ezwan
ewentezahar@gmail.com

10. Ana                            
anajingga72@gmail.com

11. 11. Lela
aswaleyla@gmail.com

12. Dayah
kakcikdayah@gmail.com

13. Sayidah
sayidahnapisah@gmail.com

14. Cikgu Sha
nurulshahira.kassim@gmail.com

15. Cik Candy
orencandy@gmail.com

16. Aisya
siti.aisya.ibrahim@gmail.com

17. Ainaa
vanillaicelife@yahoo.com

18. Norazimah

19. Aami
shamiera_osment@yahoo.com

Menarik kan group ni. Tengoklah berapa ramai lelaki yang kacak dalam group ni. heheeee....

Sejujurnya, group ni sememangnya membantu menaikkan UV blog anda.

Share this:

Next Post
Oldest Page
Disqus Comments