Exchange Feed Group - tingkatkan pembaca blog anda






Exchange Feed Group

Sebenarnya dan kalau hendak ikutkan hati, bak kata pepatah "di luah mati emak, di telan mati bapa, di kemam sendiri mati...." hahaha... rasanya sudah lama aku hendak buat blog sendiri.

Tapi, sifat kemalasan yang menebal, membuatkan aku berat tulang nak buat blog sendiri. Iyalah, aku pun sekarang lebih fokus dengan blog http://www.stylosport.com/ bergandingan bersama Luis Garcia yang merupakan CEO dan juga Bergkamp.

Dan sejak aku join Exchange Feed Group ini, menerusi blog http://akifimtiyaz3.blogspot.com/ semenjak 5 Februari 2015 sampai hari ini, group ini sudah mencecah 19 orang. Ramai juga.

Apa yang aku dapat?


  1. Sokongan untuk berblog. Blogger dan sokongan umpama isi dengan kuku. Hilang kuku, tinggal isi. Hilang isi, kuku pun tiada.
  2. UV yang membolehkan aku senyum. Kalau nak di ikutkan, UV Stylo Sport pada tahun 2014 mencecah 1000 UV sehari. Namun, entah sebab apa, tahun 2015 merosot kepada angka puluh sahaja. Namun setelah join group ini, dari angka puluh, kini capai setengah ribu. Ok lah tu. meningkat naik.
  3. Bertukar ilmu. Macam-macam ilmu yang ada dalam group. Kalau tak percaya, masuk group ini dulu dan baru tahu
  4.  dan banyak lagi......

Siapa ahli Group ini?


1. Mommy Irra
mommyirra@irrayyan.com

2. Anizz Anissa
suci_qaseh67@yahoo.com

3. Arz Moha @arzmoha
azrilmohdhaniffa@gmail.com

4. Nur Inani
nurinani59@gmail.com

5. Bonda
iffah208@gmail.com

6. PCL pakciklee
nazli.angkasa.gmail.com

7. Lya
lyaaisya@gmail.com

8. Ejoy

9. Ezwan
ewentezahar@gmail.com

10. Ana                            
anajingga72@gmail.com

11. 11. Lela
aswaleyla@gmail.com

12. Dayah
kakcikdayah@gmail.com

13. Sayidah
sayidahnapisah@gmail.com

14. Cikgu Sha
nurulshahira.kassim@gmail.com

15. Cik Candy
orencandy@gmail.com

16. Aisya
siti.aisya.ibrahim@gmail.com

17. Ainaa
vanillaicelife@yahoo.com

18. Norazimah

19. Aami
shamiera_osment@yahoo.com

Menarik kan group ni. Tengoklah berapa ramai lelaki yang kacak dalam group ni. heheeee....

Sejujurnya, group ni sememangnya membantu menaikkan UV blog anda.
First

11 comments

Write comments
irra yyan
AUTHOR
12 March 2015 at 14:11 delete

Mari mari join EFG :)

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
12 March 2015 at 14:25 delete

Ingatkan mat saleh mana tadi hehe alhamdulilah akhirnya semoga berjaya ewan

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
12 March 2015 at 14:31 delete

Hahaha mula2 ingatkan blog mat salleh mana laa ni ..ermmmm nice blog .suka suka suka..akhirnye ada blog sendiri laaa..tahniah tahniah ..jap nak masukmkat bloglist hehehe..

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
12 March 2015 at 14:43 delete

syabasss abg wannnn u are awesome..hihihi... semoga maju jaya dengan blog ni.. :D jom join EFG :D

Reply
avatar
12 March 2015 at 15:18 delete

saya mix orangnya..tu yg nama macam mat saleh

Reply
avatar
12 March 2015 at 23:21 delete

wayneharraz ni main dgn team apa yer? mcm familiar jer nama..huhu

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
12 March 2015 at 23:22 delete

Kejap Ewento Marcello, kejap Wayne Harraz. Adoi. :D

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
13 March 2015 at 11:17 delete

EFG the best lah kan :) tq so much to mommy irra dan aniss :)

Reply
avatar
18 March 2015 at 16:06 delete

lain blog, lain nama. heheee

Reply
avatar
18 March 2015 at 16:06 delete

wayne harraz ni mcm xde lg nama ni. baru cipta

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.