Danish dah pandai swim


Yayyy..anak bujang papa dah pandai swim da. Ni pool dekat Gold Coast Morib. Terpaksa main dekat pool dewasa sebab pool lain dah penuh dengan orang. Lagipun, kalau dekat pool dewasa lagi senang nak swim. Dop gittew?

Tengok tu kaki dia. Kemahin lagi lajunya. Ni silap-silap, Daniel Bego pun kalah ni. Tapi tak mahu la swim pakai spenda...hehee

Next entri nanti abe we review tempat ni. Esok nak holiday....yayyyy


video



Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Danish dah pandai swim"

pandainya Danish swiming,wah holiday lagi wayne,patut aply cuti kat EFG ;)

alamak. malu dgn danish. ainaa smpai skarg xpndai berenang. huuu >_<

jangankan aina, papa dgn mama dia pun x pandai. hahahaha

esok cuti x g swim. tgk org kawin. :)

sangat best CN. sampai hitam separuh tangan sbb sunburn. hahaha

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF