Danish dah pandai swim






Yayyy..anak bujang papa dah pandai swim da. Ni pool dekat Gold Coast Morib. Terpaksa main dekat pool dewasa sebab pool lain dah penuh dengan orang. Lagipun, kalau dekat pool dewasa lagi senang nak swim. Dop gittew?

Tengok tu kaki dia. Kemahin lagi lajunya. Ni silap-silap, Daniel Bego pun kalah ni. Tapi tak mahu la swim pakai spenda...hehee

Next entri nanti abe we review tempat ni. Esok nak holiday....yayyyy


video



Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
anajingga
AUTHOR
20 March 2015 at 15:46 delete

pandainya Danish swiming,wah holiday lagi wayne,patut aply cuti kat EFG ;)

Reply
avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
20 March 2015 at 15:59 delete

alamak. malu dgn danish. ainaa smpai skarg xpndai berenang. huuu >_<

Reply
avatar
20 March 2015 at 16:12 delete

jangankan aina, papa dgn mama dia pun x pandai. hahahaha

Reply
avatar
20 March 2015 at 16:12 delete

esok cuti x g swim. tgk org kawin. :)

Reply
avatar
20 March 2015 at 16:53 delete

bestnyer danish swim ;)

Reply
avatar
20 March 2015 at 17:22 delete

sangat best CN. sampai hitam separuh tangan sbb sunburn. hahaha

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.