Danish dah pandai swim

Danish dah pandai swim


Yayyy..anak bujang papa dah pandai swim da. Ni pool dekat Gold Coast Morib. Terpaksa main dekat pool dewasa sebab pool lain dah penuh dengan orang. Lagipun, kalau dekat pool dewasa lagi senang nak swim. Dop gittew?

Tengok tu kaki dia. Kemahin lagi lajunya. Ni silap-silap, Daniel Bego pun kalah ni. Tapi tak mahu la swim pakai spenda...hehee

Next entri nanti abe we review tempat ni. Esok nak holiday....yayyyy


video



6 comments

avatar

pandainya Danish swiming,wah holiday lagi wayne,patut aply cuti kat EFG ;)

Balas
avatar

alamak. malu dgn danish. ainaa smpai skarg xpndai berenang. huuu >_<

Balas
avatar

jangankan aina, papa dgn mama dia pun x pandai. hahahaha

Balas
avatar

esok cuti x g swim. tgk org kawin. :)

Balas
avatar

bestnyer danish swim ;)

Balas
avatar

sangat best CN. sampai hitam separuh tangan sbb sunburn. hahaha

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.