Danish dah pandai swim


Yayyy..anak bujang papa dah pandai swim da. Ni pool dekat Gold Coast Morib. Terpaksa main dekat pool dewasa sebab pool lain dah penuh dengan orang. Lagipun, kalau dekat pool dewasa lagi senang nak swim. Dop gittew?

Tengok tu kaki dia. Kemahin lagi lajunya. Ni silap-silap, Daniel Bego pun kalah ni. Tapi tak mahu la swim pakai spenda...hehee

Next entri nanti abe we review tempat ni. Esok nak holiday....yayyyy





6 comments

avatar

pandainya Danish swiming,wah holiday lagi wayne,patut aply cuti kat EFG ;)

avatar

alamak. malu dgn danish. ainaa smpai skarg xpndai berenang. huuu >_<

avatar

jangankan aina, papa dgn mama dia pun x pandai. hahahaha

avatar

esok cuti x g swim. tgk org kawin. :)

avatar

sangat best CN. sampai hitam separuh tangan sbb sunburn. hahaha

Click to comment