Bila Abe We main musik

Bila Abe We main musik



Abe We memang sukalah main gitar. Tapi bila bosan gini, benda yang abe we paling suka bila buka software ni.

Fruity Loops

Tapi di sebabkan ilmu tak cukup di dada, makanya buat sekerat jalan je la. Hahahaaa....Ape yang abe we buat pun abe we tak tahu. Setakat dengar ketung ketang jreng jreng je lah....


2 comments

avatar

Hahaha kalau gini lagunyerr abg we kena banyak blajar lagi la abg we hehehe..Macam2 la ko ni Ewan...Krikk krikk singgah sini dari #exchangefeedgroup

Balas
avatar
Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.