4 Tips menjadi lelaki bijaksana





wayne harraz

Tips menjadi lelaki bijaksana


1. " Jika anda mahu mengubah dunia, lakukannya ketika anda masih bujang . Selepas berkahwin, anda sukar menukar walaupun saluran TV" 

2. " Mendengar kata2 isteri adalah seperti membaca terma-terma dan syarat-syarat dlm sebuah laman web . Anda tidak memahami apa-apa, tapi tetap anda bersetuju ... " 

3. " Catur adalah satu-satunya permainan di dunia, yang mencerminkan status suami . Raja yang lemah boleh mengambil hanya satu langkah pada satu masa ... Sebaliknya Queen boleh melakukan apa sahaja yang dia suka . " 

4. " Semua lelaki dilahirkan berani. Filem Seram tidak menakutkan mereka ... Tetapi 5 "missed call" dari isteri ... pasti gelabah beruk... "

~di kongsikan dari Whatsapp~


Siapa setuju sila komen. kikikii


Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
adk dayah
AUTHOR
20 March 2015 at 12:42 delete

hahah..keras perut dayah baca =D ha ah kan..betul kan

Reply
avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
20 March 2015 at 14:04 delete

hehehe ini yg jenis takut isteri ke macam mana. >_<

Reply
avatar
20 March 2015 at 14:43 delete

suatu hari nanti mst dayah rasa...heheeee..

Reply
avatar
20 March 2015 at 14:43 delete

ni yang jenis hormat isteri...wikikikiii

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
20 March 2015 at 15:37 delete

haha uii... memang macam tu ye...tak perasan lak,kesian kan ;)

Reply
avatar
Nurul Hidayah
AUTHOR
20 March 2015 at 15:41 delete

Hahhaaa... bunyi cam dictator nye sesiapa yang bergelar isteri tu..

Reply
avatar
20 March 2015 at 16:13 delete

hehehee..tp yg no 4 tu plg seram

Reply
avatar
20 March 2015 at 16:14 delete

bukan diktator. bukan, bukan. isteri tetap isteri. kn?

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.